Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κωστόπουλο: «Με ρώτησε για την πρώτη νύχτα του γάμου μου και του είπα ότι είναι προσωπικό»

10:16 - 23/03/2023

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή (Ντίντι), η οποία, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κωστόπουλο: «Με ρώτησε για την πρώτη νύχτα του γάμου μου και του είπα ότι είναι προσωπικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πέτρο Κωστόπουλο: Η καυτή ερώτηση για την πρώτη νύχτα γάμου της που την ενόχλησε

Ένα περιστατικό που την ενόχλησε όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.Ένα περιστατικό που την ενόχλησε όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.«Δεν θα ξεχάσω που είχα πάει κάποια στιγμή καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στο «Βράδυ», που έκανε ερωτήσεις προσωπικές και λίγο καυτές. Και μου κάνει μία ερώτηση για την πρώτη νύχτα γάμου και του λέω: σόρρυ, αυτή είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της