Λάκης Λαζόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Μου την είχε στημένη λες και ήμουν καταζητούμενος»

10:22 - 23/03/2023

Τα πυρά του κατά του Γιώργου Λιάγκα έριξε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το νέο επεισόδιο στο podcast που παρουσιάζει. […] The post Λάκης Λαζόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Μου την είχε στημένη λες και ήμουν καταζητούμενος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαζόπουλος κατά Λιάγκα: «Μου την είχε στημένη λες και ήμουν καταζητούμενος – Με κυνηγούσαν τα μεσάνυχτα»

Έξαλλος με τον Γιώργο Λιάγκα έγινε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτόν μέσα από το νέο επεισόδιο στο podcast που παρουσιάζει. Ο ηθοποιός καταγγέλλει τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 πως συνεργείο της πρωινής εκπομπής του τον κυνηγούσε τα μεσάνυχτα για να του αποσπάσει μία δήλωση.Έξαλλος με τον Γιώργο Λιάγκα έγινε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτόν μέσα από το νέο επεισόδιο στο podcast που παρουσιάζει. Ο ηθοποιός καταγγέλλει τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 πως συνεργείο της πρωινής εκπομπής του τον κυνηγούσε τα μεσάνυχτα για να του αποσπάσει μία δήλωση.«Χθες βράδυ έτρωγα σε ένα μαγαζί στην οδό Πανεπιστημίου. Στις 12 […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάκης Λαζόπουλος κατά Γιώργου Λιάγκα: «Μου την είχε στημένη λες και ήμουν καταζητούμενος»

«Δεν θεωρώ ότι ο κ. Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω, ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Λαζόπουλος κατά Λιάγκα: "Μου την είχε στημένη λες και ήμουν καταζητούμενος"

"Δεν θεωρώ ότι ο κύριος Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω, ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο