Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Είναι προφανές ότι το όνομά μου βοηθάει στην καριέρα του»
10:46 - 23/03/2023
Συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μιναρετζή, παραχώρησε η Εύη Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μεταξύ
To άρθρο Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Είναι προφανές ότι το όνομά μου βοηθάει στην καριέρα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Βατίδου: «Είναι προφανές ότι το όνομά μου βοηθάει στην καριέρα του Αλέξη Κούγια»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μιναρετζή, παραχώρησε η Εύη Βατίδου, η οποία αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Αλέξη Κούγια, αλλά και για τον ρόλο που έχει παίξει το όνομά της στην καριέρα του. «Εκείνη την εποχή, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήθελε πάρα πολλή υπομονή και πολύ γερά νεύρα και όχι μόνο κατά τη […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕύη Βατίδου: «Προφανώς το όνομά μου βοηθάει την καριέρα του Αλέξη Κούγια»
Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μιναρετζή παραχώρησε η Εύη Βατίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια.Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μιναρετζή παραχώρησε η Εύη Βατίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια.«Εκείνη την εποχή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήθελε πάρα πολύ αντοχή και γερά νεύρα. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια του γάμου μας αλλά και κατά τη διάρκεια του χωρισμού και μέχρι και σήμερα με την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕύη Βατίδου: «Προφανώς το όνομά μου βοηθάει την καριέρα του Αλέξη Κούγια»
Για τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια και τη σύνδεση του ονόματός της μαζί του μίλησε η Εύη Βατίδου. […]
The post Εύη Βατίδου: «Προφανώς το όνομά μου βοηθάει την καριέρα του Αλέξη Κούγια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Είναι προφανές ότι το όνομά μου βοηθάει στην καριέρα του»!
Συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μιναρετζή, παραχώρησε η Εύη Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον γνωστό ποινικολόγο, αλλά και για τον ρόλο που έχει παίξει το όνομά της στην καριέρα του. «Εκείνη την εποχή, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήθελε πάρα πολλή υπομονή και πολύ γερά νεύρα και […]
Διαβάστε το στο irafina.gr