Τέμπη – Σύντροφος Ιφιγένειας: «Ήθελε να κερδίσει το λαχείο για να μην ξαναδουλέψει η μητέρα της»

14:42 - 23/03/2023

Η άτυχη Ιφιγένεια είχε αγοράσει ένα λαχείο το οποίο θα κληρωνόταν την ημέρα που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών, όπως αποκάλυψε ο σύντρο Δεν έχει τέλος το δράμα των συγγενών και των οικείων των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, οι οποίοι θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για την αδικοχαμένη Ιφιγένεια μίλησε στον ΑΝΤ1 […] The post Τέμπη – Σύντροφος Ιφιγένειας: «Ήθελε να κερδίσει το λαχείο για να μην ξαναδουλέψει η μητέρα της» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Τα λόγια της αδικοχαμένης Ιφιγένειας – «Αν κερδίσω αυτό το λαχείο, θα πω στη μαμά μου να μην ξαναδουλέψει»

Ο σύντροφος της Ιφιγένειας αποκαλύπτει όσα του είχε πει η σύντροφός του πριν μπουν στο μοιραίο τρένο. Ο σύντροφος της αδικοχαμένης Ιφιγένειας μοιράζεται τις τελευταίες στιγμές λίγο πριν το μοιραίο τρένο παρασύρει στο θάνατο την αγαπημένη του. «Είχε ένα λαχείο η Ιφιγένεια και κληρωνόταν τη μέρα που θα μπαίναμε στο τρένο. Μου είπε, Φάνη, αν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι