Αναστασία: «Βοηθάω τους γονείς μου με τα χρήματα που βγάζω για να έχουν λιγότερα άγχη»
19:04 - 23/03/2023
Για τον άγριο καβγά που είχε εκτυλιχτεί πέρυσι στα Mad VMA 2022, ανάμεσα στον Snik και
To άρθρο Αναστασία: «Βοηθάω τους γονείς μου με τα χρήματα που βγάζω για να έχουν λιγότερα άγχη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστασία: «Βοηθάω τους γονείς μου με τα χρήματα που βγάζω, στερήθηκαν πράγματα για να τα έχω εγώ»
Για τον άγριο καβγά που είχε εκτυλιχτεί...
Διαβάστε το στο ZouglaΑναστασία: «Βοηθάω τους γονείς μου με τα χρήματα που βγάζω για να έχουν λιγότερα άγχη»
Για το περιστατικό με τους δύο τράπερ στα περσινά Mad VMA, είπε ότι κανένας από τους δύο δεν της έχουν φερθεί τέλεια.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑναστασία: «Βοηθάω τους γονείς μου με τα χρήματα που βγάζω»
Την Αναστασία συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατο event και τη ρώτησαν, μεταξύ άλλων, για τον καβγά που είχε γίνει πέρσι στα MAD ανάμεσα σε Snik και Light αλλά και για το αν βοηθάει οικονομικά τους γονείς της. Σχετικά με τον αποκλεισμό των δύο ράπερ από τα επόμενα MAD η ίδια δήλωσε΅«Προηγήθηκε κάτι και αποκλείστηκαν, αλλιώς […]
The post Αναστασία: «Βοηθάω τους γονείς μου με τα χρήματα που βγάζω» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr