Λακωνία: Απαράδεκτη δήλωση από τη μάνα της 13χρονης που βιάστηκε – «Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας, έμπλεκε με πολλούς…»

07:36 - 24/03/2023

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λακωνίας (Μάνη), μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών έπεσε θύμα βιασμού και έμεινε έγκυος. Όπως υποστήριξε δε, ο πατέρας φέρεται να είναι συγγενής της. Για το μωρό (ένα υγιέστατο αγοράκι) έχει κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή, ενώ η ανήλικη βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα. Η […] The post Λακωνία: Απαράδεκτη δήλωση από τη μάνα της 13χρονης που βιάστηκε – «Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας, έμπλεκε με πολλούς…» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λακωνία: Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε – «Πήγαινε με πολλούς»!

Λακωνία: Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία, μετά την αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 ετών κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της. Η μητέρα της 13χρονης με δηλώσεις της  τόνισε ότι δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη και ότι η ανήλικη «πήγαινε με πολλά άτομα». «Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλά […] Το άρθρο Λακωνία: Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε – «Πήγαινε με πολλούς»! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμού – «Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς»

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της 13χρονης από τη Λακωνία που έφερε στον κόσμο το μωρό εγκυμοσύνης μετά τον βιασμό της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του και να το προστατέψει. Η μητέρα του παιδιού «έσπασε» τη σιωπή της και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι

Κακοκαιρία: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία Intercity μεταξύ Αφιδνών και Αγίου Στεφάνου