Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»
10:02 - 24/03/2023
Στα παρασκήνια της νέας του φωτογράφισης, ο Σπύρος Μπιμπίλας υποδέχθηκε την κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»
«Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους» σχολίασε, μεταξύ άλλων - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: Όλοι είδαν ότι υπάρχει ομοιότητα με τον Μέγα Αλέξανδρο
Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή τη νέα του φωτογράφιση. Σαν άλλος Μέγας Αλέξανδρος πόζαρε ο Σπύρος Μπιμπίλας, για λογαριασμό γνωστού περιοδικού, και η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάννα Κοχλατζή τον συνάντησε στα παρασκήνια της φωτογράφισης. «Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. ... Περισσότερα
To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Όλοι είδαν ότι υπάρχει ομοιότητα με τον Μέγα Αλέξανδρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου λένε ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να ντυθεί...
Διαβάστε το στο ZouglaΣπύρος Μπιμπίλας: Μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο
Ο γνωστός ηθοποιός μπήκε σε ένα νέο ρόλο που φαίνεται τον υποστηρίζει πολύ καλά!
Διαβάστε το στο Ο Σπύρος Μπιμπίλας ντύθηκε Μέγας Αλέξανδρος - «Όποιος δεν βλέπει ότι του μοιάζω είναι τυφλός»
«Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω», επισημαίνει ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣπύρος Μπιμπίλας: «Μου λένε ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να ντυθεί Μέγας Αλέξανδρος για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι όποιος δεν βλέπει την ομοιότητά τους, δεν είναι παρά τυφλός. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε: «Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ, όποιος δεν το βλέπει μάλλον είναι τυφλός»
O Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να «ντυθεί» Μέγας Αλέξανδρος εξηγώντας την οφθαλμοφανή, κατά τον ίδιο, ομοιότητα με εκείνον.
O Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να «ντυθεί» Μέγας Αλέξανδρος εξηγώντας την οφθαλμοφανή, κατά τον ίδιο, ομοιότητα με εκείνον. Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση από τον Γιώργος Μιχαηλίδη πριν από πολλά χρόνια, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Οποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»
«Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους»
Διαβάστε το στο news.grΣπύρος Μπιμπίλας: “Είναι τυφλός όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο”
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ντύθηκε Μέγας Αλέξανδρος για τις ανάγκες φωτογράφισης και μίλησε για την ομοιότητά του με τον αρχαίο στρατηλάτη. Αν δεν βλέπετε τον Μέγα Αλέξανδρο στο πρόσωπο του Σπύρου Μπιμπίλα τότε είστε μάλλον τυφλός. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες φωτογράφισης σε Μέγα Αλέξανδρο και η κάμερα του Happy Day του Alpha […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»
Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις σχετικά με την ομοιότητά του με το ιστορικό πρόσωπο.
Διαβάστε το στο neolaia.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός» (video)
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να ντυθεί Μέγας Αλέξανδρος για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι όποιος δεν βλέπει την ομοιότητά τους, δεν είναι παρά τυφλός. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε: «Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΣπύρος Μπιμπίλας: Μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο
Ο γνωστός ηθοποιός μπήκε σε ένα νέο ρόλο που φαίνεται τον υποστηρίζει πολύ καλά!
Διαβάστε το στο to10.grΣπύρος Μπιμπίλας: "Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός"
"Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»
«Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους» σχολίασε, μεταξύ άλλων Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να ντυθεί Μέγας Αλέξανδρος για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι όποιος δεν βλέπει την ομοιότητά τους, δεν είναι παρά τυφλός. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε: «Δεν το λένε μόνο όλοι πως […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr