Γλυκά Νερά: “Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ το μοχλό”, λέει ο πατέρας της Καρολάιν (βίντεο)

12:34 - 24/03/2023

Ο πατέρας της Καρολάιν, μίλησε και συγκλόνισε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1. “Όταν έφυγε η Καρολάιν για να σπουδάσει εγώ και η Σουζάνα της δίναμε από 700 ευρώ ο καθένας για να ζει. Μέσα σε ένα χρόνο το παιδί παντρεύτηκε και έμεινε μαζί με τον πιλότο σε σπίτι. Τότε η Σουζάνα αποφάσισε να της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας Καρολάιν: Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό…

Ο πατέρας της Καρολάιν, περιέγραψε πώς φερόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην κόρη του ενώ εξήγησε πώς του γεννήθηκαν υποψίες για τον συζυγοκτόνο.

Διαβάστε το στο

Πατέρας Καρολάιν: Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό…

Ο πατέρας της Καρολάιν, περιέγραψε πώς φερόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην κόρη του ενώ εξήγησε πώς του γεννήθηκαν υποψίες για τον συζυγοκτόνο.

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Καταπέλτης» ο πατέρας της Καρολάιν: «Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό… »

Το δράμα συνεχίζεται με τον πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από το χέρι του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.Το δράμα συνεχίζεται με τον πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από το χέρι του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.Ο Ντέιβιντ Κράουτς, αναφερόμενος στον συζυγοκτόνο δήλωσε πως «αν υπήρχε θανατική ποινή, θα ήταν τιμή να τράβαγα εγώ τον μοχλό», ενώ περιέγραψε πώς φερόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην κόρη του. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”