Μιλά για τον εμπρησμό στο Cavaliere η Μάρα Δαρμουσλή: «Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής του συζύγου μου»
13:04 - 24/03/2023
Το γνωστό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα. Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας. Σημειώνεται ότι συνιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο μίλησε στο enikos.gr εξηγώντας πως είναι σε σοκ καθώς μέσα σε …
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρα Δαρμουσλή: «Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής του συζύγου μου»- Μιλά για τον εμπρησμό στο Cavaliere
Το γνωστό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Μάρα Δαρμουσλή για τον εμπρησμό στο εστιατόριο Cavaliere – «Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής του συζύγου μου»
Το γνωστό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα. Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας. Σημειώνεται ότι συνιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο μίλησε στο enikos.gr εξηγώντας πως είναι σε σοκ καθώς μέσα σε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάρα Δαρμουσλή: Μιλά για τον εμπρησμό στο Cavaliere – “Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής του συζύγου μου”
Το γνωστό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα από εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα. Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας. Σημειώνεται ότι συνιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο μίλησε στο enikos.gr εξηγώντας πως είναι σε σοκ καθώς μέσα σε μία στιγμή χάθηκαν […]
The post Μάρα Δαρμουσλή: Μιλά για τον εμπρησμό στο Cavaliere – “Χάθηκαν οι κόποι μιας ζωής του συζύγου μου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr