Ραγδαίες εξελίξεις-Χαλκιδική: «Είμαι στο εξωτερικό μαζί με το παιδί μου» – Η 26χρονη επικοινώνησε με την Αστυνομί
14:44 - 24/03/2023
Ευτυχώς για όλους θετική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας από περιοχή της Χαλκιδικής καθώς η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το παιδί της.Ευτυχώς για όλους θετική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας από περιοχή της Χαλκιδικής καθώς η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το παιδί της.Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή μητέρα που εξαφανίστηκε με την τρίχρονη κόρη της από τη Νικήτη Χαλκιδική το βράδυ […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαλκιδική: «Είμαι στη Γαλλία μαζί με το παιδί μου» - Η 26χρονη έδωσε σημεία ζωής
«Είμαι στη Γαλλία μαζί με το παιδί κι είμαστε καλά», είπε η 26χρονη μητέρα που τηλεφώνησε πριν λίγη ώρα στο Αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής, το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για την εξαφάνιση μαζί με την 3χρονη κόρη της από το βράδυ της περασμένης Τρίτης ( 21/3/2023).
Διαβάστε το στο thebest.grΧαλκιδική: «Είμαι στο εξωτερικό μαζί με το παιδί μου» – Επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. η 26χρονη
Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας από περιοχή της Χαλκιδικής καθώς η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το παιδί της.
Το άρθρο Χαλκιδική: «Είμαι στο εξωτερικό μαζί με το παιδί μου» – Επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. η 26χρονη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr