Κούγιας κατά Ιατρικού Συλλόγου Πατρών: «Τις ανακοινώσεις σας τις γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια – Θα σας μηνύσω»
18:36 - 24/03/2023
Με τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών τα βάζει ο Αλέξης Κούγιας στη νέα του ανακοίνωση και προειδοποιεί πως θα προβεί σε μηνύσεις. Αφορμή για τη νέα αιχμηρή ανακοίνωση του ποινικολόγου, είναι ο θάνατος της 8χρονης Τζωρτζίνας, κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα πέντε αναπάντητα ερωτήματα τα οποία θέτει ο Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρει: Σ υγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρει: Τις συντεχνιακές ανακοινώσεις σας, για να καταφέρετε να επανεκλεγείτε στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, τις γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια και σας θέτω πέντε ερωτήματα: 1.Πού βρισκόταν η παιδοκαρδιολόγος κα Καρατζά επί 4 ημέρες που η αείμνηστη Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Καρ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας κατά Ιατρικού Συλλόγου Πατρών: «Τις ανακοινώσεις σας τις γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια – Θα σας μηνύσω»
Με τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών τα βάζει ο Αλέξης Κούγιας στη νέα του ανακοίνωση και προειδοποιεί πως θα προβεί σε μηνύσεις. Αφορμή για τη νέα αιχμηρή ανακοίνωση του ποινικολόγου, είναι ο θάνατος της 8χρονης Τζωρτζίνας, κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα πέντε αναπάντητα ερωτήματα τα οποία θέτει ο Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr