Λύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του Mega: «Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός»
11:32 - 25/03/2023
Για την ιστορία της προεδρικής φρουράς συζητούσαν στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» και μάλιστα προβλήθηκε και μια φωτογραφία απ’ […]
The post Λύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του Mega: «Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θα ήθελα να με αξιώσει ο θεός να δω τον γιο μου Eύζωνα
Λύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του Mega. Για την ιστορία της προεδρικής φρουράς συζητούσαν στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» και μάλιστα προβλήθηκε και μια φωτογραφία απ’ όταν ήταν εύζωνας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο ίδιος, μάλιστα, συγκινήθηκε όταν τόνισε πως θα ήθελε να τον αξιώσει ο θεός να δει και τον γιο του ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θα ήθελα να με αξιώσει ο θεός να δω τον γιο μου Eύζωνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου Εύζωνα»
«Λύγισε» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής όταν αναφέρθηκε στον γιο του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔημήτρης Αλεξάνδρου: «Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου Εύζωνα»
Με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόβαλε ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την ιστορία της προεδρικής φρουράς. Μάλιστα και ο ίδιος μίλησε για την εποχή που ήταν εύζωνας. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκινήθηκε όταν τόνισε πως θα ήθελε να τον αξιώσει ο θεός να δει και τον γιο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΛύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου Εύζωνα»
Με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόβαλε ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή
To άρθρο Λύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να δω τον γιο μου Εύζωνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Αλεξάνδρου: Συγκινήθηκε on air για τον γιο του – «Εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να τον δω εύζωνα»
Το μοντέλο θυμήθηκε την περίοδο που ήταν ο ίδιος εύζωνας, με αφορμή ένα ρεπορτάζ για την 25η Μαρτίου
Το άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συγκινήθηκε on air για τον γιο του – «Εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να τον δω εύζωνα» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΛύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του Mega: «Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός»
Η φωτογραφία από το παρελθόν που τον συγκίνησε
Διαβάστε το στο news.gr«Λύγισε» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας για τον γιο του: «Να με αξιώσει ο Θεός να τον δω Εύζωνα»
Το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για τους Εύζωνες στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!». Μάλιστα μίλησε και για τη δική του εμπειρία καθώς και ο ίδιος έχει κάνει τη θητεία του στην προεδρική φρουρά. Φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στα όσα βίωσε ενώ όταν μίλησε για τον γιο του «λύγισε»: «Θα […]
The post «Λύγισε» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας για τον γιο του: «Να με αξιώσει ο Θεός να τον δω Εύζωνα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr