Λίτσα Γιαγκούση: «Καταλαβαίνω τη Νατάσα αλλά τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς»
11:42 - 26/03/2023
Τη Λίτσα Γιαγκούση συνάντησε η κάμερα του Open Weekend. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε ένα διάλειμμα από το live του J2US, […]
The post Λίτσα Γιαγκούση: «Καταλαβαίνω τη Νατάσα αλλά τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λίτσα Γιαγκούση για Θεοδωρίδου: Καταλαβαίνω τη Νατάσα αλλά τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς
«Κι εγώ μπορεί να στεναχωριόμουν εάν ήμουν στη θέση της και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα», λέει η Λίτσα Γιαγκούση. Τη Λίτσα Γιαγκούση συνάντησε η κάμερα του Open Weekend. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε ένα διάλειμμα από το live του J2US, ρωτήθηκε για το ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Τάσο Μπουγά και ... Περισσότερα
To άρθρο Λίτσα Γιαγκούση για Θεοδωρίδου: Καταλαβαίνω τη Νατάσα αλλά τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιαγκούση για Μπουγά-Θεοδωρίδου: «Καταλαβαίνω τη Νατάσα αλλά τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς»
Η viral πασχαλινή διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά και τα «πυρά» κατά των vegan, έχει γίνει θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ στο προσκήνιο έχει βρεθεί και η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Τάσος Μπουγάς τραγουδά κατά των vegan στους ρυθμούς της γνωστής επιτυχίας της τραγουδίστριας «Φεγγάρι μου». Η Νατάσα Θεδωρίδου έχει εκφράσει τη στενοχώρια της για τη χρήση του κομματιού, τα δικαιώματα του οποίου παραχώρησε στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για τη διαφήμιση, ο Γιώργος Θεοφάνους, ως αρμόδιος για αυτή τη διαδικασία.
Η Λίτσα Γιαγκούση σχολίασε τα παραπάνω στην κάμερα του «Open Weekend», λέγοντας: «Συμμερίζομαι τη Νατάσα, την καταλαβαίνω εν
Διαβάστε το στο agrinionews.grΛίτσα Γιαγκούση: «Καταλαβαίνω γιατί έχει στεναχωρηθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου, και εγώ θα στεναχωριόμουν»
"Εγώ κολλάω στην αισθητική της διαφήμισης, ήταν εξαιρετικά κακή", σχολιάζει από την πλευρά της η Στεφανία Ρίζου.
Διαβάστε το στο pagenews.gr