Έλενα Παπαρίζου: Ξεκαθαρίζει μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της – «Έκανα λάθος μετάφραση»

14:58 - 26/03/2023

Η Έλενα Παπαρίζου «έσπασε» τη σιωπή της και απάντησε πρώτη φορά στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Ξεκαθαρίζει μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της – «Έκανα λάθος μετάφραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Παπαρίζου: Ανακαλεί για τα «άφυλα παιδιά» - «Έκανα λάθος μετάφραση» 

«Σκέφτομαι σουηδικά, αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη» εξήγησε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια - Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Έλενα Παπαρίζου απαντά μετά τις αντιδράσεις για τα «άφυλα παιδιά»: «Έκανα λάθος μετάφραση» (vid)

«Σκέφτηκα πάρα πολύ γρήγορα κι έκανα λάθος μετάφραση» δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την δήλωσή της περί «άφυλων παιδιών».

Διαβάστε το στο Gazzetta

ΗΈλενα Παπαρίζου ξεκαθαρίζει: «Έκανα λάθος μετάφραση»

Η Έλενα Παπαρίζου «έσπασε» τη σιωπή της και απάντησε πρώτη φορά στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας της δήλωσής της περί «άφυλων παιδιών».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκαθαρίζει για τα «άφυλα παιδιά»: «Έκανα λάθος μετάφραση, ζητώ συγγνώμη»

Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βγήκε σήμερα μέσω Skype η Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε για τις […] The post Η Έλενα Παπαρίζου ξεκαθαρίζει για τα «άφυλα παιδιά»: «Έκανα λάθος μετάφραση, ζητώ συγγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Έλενα Παπαρίζου: Ανακαλεί για τα «άφυλα παιδιά» – «Έκανα λάθος μετάφραση»

«Σκέφτομαι σουηδικά» εξήγησε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια - «Αν έχω στενoχωρήσει κάποιον, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη» - Δείτε βίντεο Το άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Ανακαλεί για τα «άφυλα παιδιά» – «Έκανα λάθος μετάφραση» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Έλενα Παπαρίζου: Ανακαλεί για τα «άφυλα παιδιά» – «Έκανα λάθος μετάφραση» 

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών», η Έλενα Παπαρίζου ανακάλεσε για τη διατύπωσή της. Η τραγουδίστρια συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και ξεκαθάρισε ότι έκανε λάθος στη μετάφραση. Αναλυτικότερα, η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, μέσα στην οποία ρωτήθηκα πολλά πράγματα. Μιλούσα πολύ γρήγορα. […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Έλενα Παπαρίζου: Ξεκαθαρίζει για τα «άφυλα παιδιά» – «Έκανα λάθος μετάφραση, συγγνώμη»

Η Έλενα Παπαρίζου απάντησε στις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει η δήλωσή της για «άφυλα παιδιά» και ξεκαθάρισε το τι ήθελε ακριβώς να πει.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Έλενα Παπαρίζου: Διευκρινίσεις μετά τη δήλωση περί «άφυλων παιδιών» – «Έκανα λάθος μετάφραση»

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκαθάρισε τι εννοούσε, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών». Η τραγουδίστρια μετά το περιβόητο podcast στο Pride 98,6 μίλησε την Κυριακή μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και διευκρίνισε τι εννοούσε. «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, μέσα στην οποία ρωτήθηκα πολλά πράγματα. Μιλούσα πολύ γρήγορα. […] The post Έλενα Παπαρίζου: Διευκρινίσεις μετά τη δήλωση περί «άφυλων παιδιών» – «Έκανα λάθος μετάφραση» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Έλενα Παπαρίζου: Ανακαλεί για τα «άφυλα παιδιά» – «Έκανα λάθος μετάφραση»

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών», η Έλενα Παπαρίζου ανακάλεσε για τη διατύπωσή της. Η τραγουδίστρια συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και ξεκαθάρισε ότι έκανε λάθος στη μετάφραση. Αναλυτικότερα, η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, μέσα στην οποία ρωτήθηκα πολλά πράγματα. Μιλούσα πολύ γρήγορα. […] The post Έλενα Παπαρίζου: Ανακαλεί για τα «άφυλα παιδιά» – «Έκανα λάθος μετάφραση» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Έλενα Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά»: «Έκανα λάθος μετάφραση»

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών», η Έλενα Παπαρίζου ανακάλεσε για τη διατύπωσή της. Η τραγουδίστρια συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και ξεκαθάρισε ότι έκανε λάθος στη μετάφραση. Αναλυτικότερα, η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, μέσα στην οποία ρωτήθηκα πολλά […] Το άρθρο Έλενα Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά»: «Έκανα λάθος μετάφραση» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του – Φωτογραφίες TLIFE

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχεις πληγωθεί πάρα πολύ»