Τροχαίο στην Κρήτη: «Το δέντρο έσπασε το κεφάλι» της 22χρονης αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης

15:46 - 26/03/2023

“Έχασα μια κόρη” λέει στο newsit.gr ο πατέρας του μέλλοντα αρραβωνιαστικού της 22χρονης Πένυς, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η 22χρονη ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα στον κορμό ενός δέντρου, σε δρόμο προς τις Άνω Αρχάνες. Οι συγγενείς και ... Περισσότερα To άρθρο Τροχαίο στην Κρήτη: «Το δέντρο έσπασε το κεφάλι» της 22χρονης αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θλίψη στην Κρήτη από τον θάνατο 22χρονης αθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης από τροχαίο – «Το παιδί μου έφυγε άδικα»

Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία, δηλώνει συγκλονισμένη η μητέρα της

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νίκος Γιαννόπουλος: Θα καταθέσω και ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά, δεν θέλω να με ξαναπλησιάσει

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-1: «Απόδραση» με αυτογκόλ για τους «κίτρινους» στη Super League

Greek Basketball League: Ο ενισχυμένος ΠΑΟΚ διέλυσε τον Πανιώνιο, αγχωτικό διπλό για την ΑΕΚ στη Μύκονο

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – spoiler: Η Ιουλία μένει έγκυος

Στα 1.000 ευρώ η χρυσή λίρα – Συνεχίζεται η άνοδος σε χρυσό και ασήμι

NBC: Ο Νετανιάχου θα ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανά νέα χτυπήματα εναντίον του Ιράν