Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά όλοι ΑΕΚ είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;»

15:52 - 26/03/2023

Στην Τήλο βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παιδιά. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε ένα παιδί τι ομάδα υποστηρίζει για να πάρει την  εξής απάντησε: «ΑΕΚ είμαι». «Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;», τον ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας κι εκείνο είπε «δεν ξέρω». Ωστόσο και άλλα 3 παιδιά του είπαν: «Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απορεί: «Καλά όλοι ΑΕΚτζήδες είστε;». Τότε δυο άλλοι μαθητές ανάμεσα στους πολλούς διέκοψαν την κουβέντα και είπαν «Όχι, εμείς Πανάθα».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας σε παιδιά στην Τήλο: «Όλοι ΑΕΚτζήδες είστε εδώ;»

«Όχι, εμείς είμαστε Πανάθα», πετάχτηκαν για να απαντήσουν κάποια από τα παιδιά

Διαβάστε το στο

Αλέξης Τσίπρας σε παιδιά στην Τήλο: «Όλοι ΑΕΚτζήδες είστε εδώ;»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στην Τήλο για την 25η Μαρτίου και είχε μία… διασκεδαστική συζήτηση με μικρά παιδιά στο σχολείο του νησιού. Ο Τσίπρας ρώτησε την… κλασική ερώτηση για κάθε πιτσιρικά «Τι ομάδα είσαι;» για να πάρει την απάντηση «ΑΕΚ», από μία σειρά από αυτούς. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε έτσι «Όλοι ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Τσίπρας σε παιδιά στην Τήλο: «Όλοι ΑΕΚτζήδες είστε εδώ;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά όλοι ΑΕΚ είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;»

Οι ερωτήσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στα παιδιά - Τι απαντήσεις πήρε Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά όλοι ΑΕΚ είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;» [Βίντεο]

Στην Τήλο βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παιδιά. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε ένα παιδί τι ομάδα υποστηρίζει για να πάρει την εξής απάντησε: «ΑΕΚ είμαι». «Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;», τον […] Το άρθρο Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά όλοι ΑΕΚ είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά όλοι ΑΕΚ είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;» – «Όχι, εμείς Πανάθα»

Στην Τήλο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί μίλησε με παιδιά. Στην Τήλο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί μίλησε με παιδιά. Mάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε ένα παιδί τι ομάδα υποστηρίζει για να πάρει την εξής απάντησε: «ΑΕΚ είμαι». «Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;», τον ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά όλοι ΑΕΚτζήδες είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;» (VIDEO)

Πάνω σε μικρούς φίλους της ΑΕΚ έπεσε ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. AΕΚ, μόνο ΑΕΚ στην Τήλο, όπου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Στο περιθώριο της παρουσίας στο νησί, ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με μαθητές ς ρωτώντας τους τι ομάδα […] The post Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά όλοι ΑΕΚτζήδες είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά, όλοι ΑΕΚ είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;»

ΒΙΝΤΕΟ - Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά, όλοι ΑΕΚ είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;» 26/03/2023 Μια συζήτηση με ποδοσφαιρικό χρώμα είχε ο Αλέξης Τσίπρας με μαθητές στην Τήλο, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με μικρά παιδιά. Σε ένα από αυτά έκανε την… κλασική ερώτηση για την ομάδα που υποστηρίζει, με τον πιτσιρικά να δηλώνει ΑΕΚ. «Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος» ρώτησε ο Τσίπρας με τον μικρό να απαντάει «δεν ξέρω». Τρία ακόμα παιδιά τον προσέγγισαν και του είπαν «Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε» με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απορεί: «Καλά, όλοι ΑΕΚτζήδες είστε». Στ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Τήλο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί μίλησε με παιδιά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε ένα παιδί τι ομάδα υποστηρίζει για να πάρει την εξής απάντησε: «ΑΕΚ είμαι». «Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;», τον ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας κι εκείνο είπε «δεν ξέρω». Ωστόσο, τα άλλα 3 παιδιά του απάντησαν: «Κι εμείς ΑΕΚ είμαστε», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απορεί: «Καλά όλοι ΑΕΚτζήδες είστε;». Τότε δυο άλλοι μαθητές ανάμεσα στους πολλούς διέκοψαν την κουβέντα και είπαν «Όχι, εμείς Πανάθα». www.newsbomb.gr

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας