Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα

02:46 - 28/03/2023

Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση πάνω σε γέφυρα τη Δευτέρα, με…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές - Δείτε βίντεο

Το λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση πάνω σε γέφυρα - Στους 30 οι τραυματίες

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές – Σοκαριστικά πλάνα

Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση πάνω σε γέφυρα χθες Δευτέρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους είκοσι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι περίπου τριάντα, μεταδίδει κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο. Το δυστύχημα, στην επαρχία Ασίρ (νότια), υπογραμμίζει τη μόνιμη πρόκληση της ασφάλειας της μεταφοράς προσκυνητών στη Μέκκα ... Περισσότερα To άρθρο Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές – Σοκαριστικά πλάνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές

Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση πάνω σε γέφυρα χθες Δευτέρα...

Διαβάστε το στο Zougla

Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα

Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση πάνω σε γέφυρα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους είκοσι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι περίπου τριάντα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σαουδική Αραβία: Εικόνες σοκ από το τροχαίο λεωφορείου με 20 νεκρούς

Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση πάνω σε γέφυρα χθες Δευτέρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους είκοσι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι περίπου τριάντα, μεταδίδει κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο. Το δυστύχημα, στην επαρχία Ασίρ (νότια), υπογραμμίζει τη μόνιμη πρόκληση της ασφάλειας της μεταφοράς προσκυνητών στη Μέκκα […] Το άρθρο Σαουδική Αραβία: Εικόνες σοκ από το τροχαίο λεωφορείου με 20 νεκρούς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μέκκα: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές

Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση πάνω σε γέφυρα χθες Δευτέρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους είκοσι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι περίπου τριάντα, μεταδίδει κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο. Το δυστύχημα, στην επαρχία Ασίρ (νότια), υπογραμμίζει τη μόνιμη πρόκληση της ασφάλειας της μεταφοράς προσκυνητών στη Μέκκα […] The post Μέκκα: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο – Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές άρπαξε φωτιά μετά από σύγκρουση

Τα προσκυνήματα των μουσουλμάνων χαρακτηρίζονται ο κινητήρας του τουρισμού στη Σαουδική Αραβία, τομέα στον οποίο βασίζεται η πολιτική ηγεσία του βασιλείου στην προσπάθειά της να διαφοροποιήσει την οικονομία της The post Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο – Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές άρπαξε φωτιά μετά από σύγκρουση appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές

Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση, πάνω σε γέφυρα χθες Δευτέρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους είκοσι άνθρωποι και να…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές

Το δυστύχημα, στην επαρχία Ασίρ (νότια), υπογραμμίζει τη μόνιμη πρόκληση της ασφάλειας της μεταφοράς προσκυνητών στη Μέκκα και τη Μεδίνα, τις δυο ιερότερες πόλεις για τους μουσουλμάνους.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Ανατριχιαστικό τροχαίο στη Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές

Το δυστύχημα, στην επαρχία Ασίρ (νότια), υπογραμμίζει τη μόνιμη πρόκληση της ασφάλειας της μεταφοράς προσκυνητών στη Μέκκα και τη Μεδίνα, τις δυο ιερότερες πόλεις για τους μουσουλμάνους.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα

Λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία, έπιασε φωτιά έπειτα από σύγκρουση πάνω σε γέφυρα τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 20 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 30, μεταδίδει κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο. Το δυστύχημα, στην επαρχία Ασίρ, υπογραμμίζει τη μόνιμη πρόκληση της ασφάλειας της μεταφοράς προσκυνητών στη Μέκκα και τη […] The post Σαουδική Αραβία: 20 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στη Μέκκα appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση