Σολομός με σάλτσα τεργιάκι

06:30 - 28/03/2023

Υλικά 4 φιλέτα σολομού 1 κ. σ. λάδι 1 κ. γλ. σάλτσα σόγιας 2 κ. σ. πάστα miso 1 κ. σ. mirin Φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 1 κ. γλ. καστανή ζάχαρη 1 κ. γλ. μέλι Σουσάμι, για το γαρνίρισμα (προαιρετικά) Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη σάλτσα miso, το λάδι, το mirin, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ, το σκόρδο, την καστανή ζάχαρη και το μέλι. Αλείψτε με το γλάσο τα φιλέτα σολομού, καλύπτοντας γενναιόδωρα κάθε κομμάτι ψαριού. Τοποθετήστε στο φούρνο και ψήστε το σολομό για 15 έως 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί μέχρι μέσα. Αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε. Εάν θέλετε, πασπαλίστε με σουσάμι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα