Σολομός με σάλτσα τεργιάκι

06:30 - 28/03/2023

Υλικά 4 φιλέτα σολομού 1 κ. σ. λάδι 1 κ. γλ. σάλτσα σόγιας 2 κ. σ. πάστα miso 1 κ. σ. mirin Φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 1 κ. γλ. καστανή ζάχαρη 1 κ. γλ. μέλι Σουσάμι, για το γαρνίρισμα (προαιρετικά) Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη σάλτσα miso, το λάδι, το mirin, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ, το σκόρδο, την καστανή ζάχαρη και το μέλι. Αλείψτε με το γλάσο τα φιλέτα σολομού, καλύπτοντας γενναιόδωρα κάθε κομμάτι ψαριού. Τοποθετήστε στο φούρνο και ψήστε το σολομό για 15 έως 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί μέχρι μέσα. Αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε. Εάν θέλετε, πασπαλίστε με σουσάμι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!