Φαίη Σκορδά για τη μεταγραφή της: «Έφυγα από τον ANT1 και δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού»

10:40 - 28/03/2023

Σε μια αποκάλυψη για την περίοδο της μεταγραφής της από τον ANT1 στον ΣΚΑΪ πέρασε η To άρθρο Φαίη Σκορδά για τη μεταγραφή της: «Έφυγα από τον ANT1 και δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: «Εγώ όταν έφυγα από τον ANT1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού»

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Δανάη Μπάρκα στο Πρωινό μας και όσα είπε για τη συνέχεια της συνεργασίας […] The post Φαίη Σκορδά: «Εγώ όταν έφυγα από τον ANT1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φαίη Σκορδά: «Εγώ όταν έφυγα από τον ANT1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού»

«Όταν εργάζεσαι κάπου, πρέπει να τιμάς και τους ανθρώπους που σου έδωσαν την ευκαιρία...»

Διαβάστε το στο news.gr

Φαίη Σκορδά: «Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, δεν είχα υπογράψει αλλού»

Η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την περίοδο που επέλεξε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.  The post Φαίη Σκορδά: «Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, δεν είχα υπογράψει αλλού» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της