Μέσα στο κρουαζιερόπλοιο «The World» που έδεσε στη Θεσσαλονίκη - Μπορεί να μεταφέρει πάνω από 43.000 επιβάτες

11:16 - 28/03/2023

Το κρουαζιερόπλοιο που έδεσε στη Θεσσαλονίκη εντυπωσιάζει με τους χώρους και τις παροχές στους ταξιδιώτες. Όσοι έχουν τα χρήματα για το ταξίδι, δύσκολα θα βαρεθούν… Έχει μήκος πάνω από 196 μέτρα και πλάτος 29,8 μέτρα, 12 καταστρώματα και αντί για καμπίνες διαθέτει 165 πολυτελείς αυτόνομες κατοικίες. Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο «The World» (σημαία από Μπαχάμες), ... Περισσότερα To άρθρο Μέσα στο κρουαζιερόπλοιο «The World» που έδεσε στη Θεσσαλονίκη - Μπορεί να μεταφέρει πάνω από 43.000 επιβάτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αυτά είναι τα επίσημα αιτήματα των αγροτών στα οποία η κυβέρνηση έχει απαντήσει ήδη με διπλό κάλεσμα για διάλογο

Μίλαν – Σασουόλο 2-2: Γκέλα και δύο χαμένοι βαθμοί για τους «ροσονέρι» στη Serie A

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η θητεία μου ως πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου

Καιρός αύριο: Λίγες βροχές σε Εύβοια, Κρήτη και Σποράδες – Θερμοκρασίες έως τους 19 βαθμούς

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό – Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Μπαρτζώκας για το φραστικό επεισόδιο με οπαδό: Μου προκαλεί αηδία να με βρίζει χυδαία ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος, με τρία-τέσσερα παιδάκια δίπλα του