Κούμαν: «Είμαι σοκαρισμένος από την εικόνα της ομάδας»
13:20 - 28/03/2023
Μετά την άσχημη εμπειρία που είχε στο Παρίσι, όταν ηττήθηκε με 4-0 από τη Γαλλία, η Ολλανδία νίκησε χθες το Γιβραλτάρ στο «Ντε Κάιπ» και με το 3-0 πέτυχε την...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Euro 2024: Ο Κούμαν δήλωσε σοκαρισμένος με την εικόνα της Ολλανδίας κόντρα στο Γιβραλτάρ
Μετά την άσχημη εμπειρία που είχε στο Παρίσι, όταν ηττήθηκε με 4-0 από τη Γαλλία, η Ολλανδία νίκησε χθες το Γιβραλτάρ στο «Ντε Κάιπ» και με το 3-0 πέτυχε την πρώτη της νίκη στο 2ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, όπου βρίσκεται και η Eθνική Ελλάδας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, πάντως, ... Περισσότερα
To άρθρο Euro 2024: Ο Κούμαν δήλωσε σοκαρισμένος με την εικόνα της Ολλανδίας κόντρα στο Γιβραλτάρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κούμαν: «Είμαι σοκαρισμένος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας»
Σοκαρισμένος από την εικόνα της Ολλανδίας δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν
Διαβάστε το στο Κούμαν: «Είμαι σοκαρισμένος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.»
Φανερά σοκαρισμένος, ο Ρόναλντ Κούμαν, μίλησε μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ολλανδίας, για τα προκριματικά του Euro 2024.
Διαβάστε το στο to10.grΚούμαν: «Είμαι σοκαρισμένος από την εικόνα της ομάδας»
Μετά την άσχημη εμπειρία που είχε στο Παρίσι, όταν ηττήθηκε με 4-0 από τη Γαλλία, η Ολλανδία νίκησε χθες το Γιβραλτάρ στο «Ντε Κάιπ» και με το 3-0 πέτυχε την πρώτη της νίκη στο 2ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, όπου βρίσκεται και η εθνική Ελλάδας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν, πάντως, […]
The post Κούμαν: «Είμαι σοκαρισμένος από την εικόνα της ομάδας» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr