Γλυκά Νερά: «Τιμή μου να σκοτώσω το Μπάμπη, αν ίσχυε η θανατική ποινή» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

13:54 - 28/03/2023

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς λέει ότι «θα ήταν τιμή του» να εκτελέσει τον δολοφόνο της εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να υπάρχει στην Ελλάδα. Αποκλειστικές δηλώσεις του στη βρετανική Daily Mail Η Kαρολάιν Κράουτς, 19 ετών, δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στην Αθήνα, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Ο πατέρας του θύματος ξέσπασε […] The post Γλυκά Νερά: «Τιμή μου να σκοτώσω το Μπάμπη, αν ίσχυε η θανατική ποινή» λέει ο πατέρας της Καρολάιν appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Τιμή να πατούσα τη σκανδάλη, αν υπήρχε η θανατική ποινή στην Ελλάδα», λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Μακάρι να σαπίσει στην κόλαση», είπε ο οργισμένος γονιός της 19χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της

Διαβάστε το στο news.gr

Γλυκά Νερά: «Αν ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να τον εκτελούσα», λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Σχεδόν δύο χρόνια από την αποτρόπαια δολοφονία της 19χρονης Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Ο πατέρας της δολοφονημένης μητέρας λέει στην Daily Mail ότι «θα το έπαιρνε ως τιμή» να εκτελέσει τον δολοφόνο της εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχύει στην Ελλάδα. Ενόψει της προσφυγής του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι