My Style Rocks: Η Κατερίνα Καραβάτου έριξε σπόντα στην Χριστιάνα – «Το τέλος στην συζήτηση το λέω εγώ»
20:26 - 28/03/2023
Ένταση επικράτησε για ακόμα μία φορά στο πλατό του My Style Rocks. Συγκεκριμένα τα σχόλια της Εμιλίας για το outfit […]
The post My Style Rocks: Η Κατερίνα Καραβάτου έριξε σπόντα στην Χριστιάνα – «Το τέλος στην συζήτηση το λέω εγώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
My Style Rocks: Κατερίνα Καραβάτου σε Χριστιάνα – «Το “τέλος στη συζήτηση” το λέω εγώ»
Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης 28/3 το My Style Rocks . Για μια
To άρθρο My Style Rocks: Κατερίνα Καραβάτου σε Χριστιάνα – «Το “τέλος στη συζήτηση” το λέω εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grMy Style Rocks: Η παρατήρηση της Κατερίνας Καραβάτου σε παίκτρια – «To τέρμα στη συζήτηση το λέω εγώ»
Νέες εντάσεις υπήρξαν και πάλι στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το λουκ της Χριστιάννας Κατσιέρη και η μεγάλη διαφωνία της με την Αιμιλία Βόντος. Κατά τη διάρκεια του καβγά τους η Χριστιάννα Κατσιέρη ζήτησε να τερματίσει ο διάλογος μεταξύ τους καθώς δεν θέλει να ακούσει κάτι παραπάνω από τη συμπαίκτριά της. […]
The post My Style Rocks: Η παρατήρηση της Κατερίνας Καραβάτου σε παίκτρια – «To τέρμα στη συζήτηση το λέω εγώ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr