Τέμπη – Συγκλονίζει κόρη θύματος: «Μαμά πόνεσες – Για μια στιγμή μονάχα»
11:06 - 29/03/2023
Η αδερφή της νεκρής στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, Βασιλικής, Χρυσούλα Χλωρού μετέφερε ένα συγκλονιστικό όνειρο που είδε η…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει το όνειρο κόρης θύματος στα Τέμπη: «Μανούλα μου πόνεσες; Όχι, αγάπη μου, για μια στιγμή μονάχα»
Συγκλονίζει 8χρονος - «Μισώ τη μαμά μου που μπήκε σε αυτό το τρένο»
Διαβάστε το στο Τέμπη: Το συγκλονιστικό όνειρο που είδε η κόρη θύματος – «Μανούλα μου πόνεσες; …μια στιγμή μονάχα»
Τέμπη: Τα δάκρυα για την τραγωδία των Τεμπών δεν έχουν ακόμη στεγνώσει. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απουσία των αγαπημένων τους προσώπων. Ανάμεσα σε αυτούς τα παιδιά της Βασιλικής, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στη φονική σύγκρουση των τρένων. Η αδελφή της μίλησε στον ΑΝΤ1 και, όπως είπε, η οικογένειά […]
Το άρθρο Τέμπη: Το συγκλονιστικό όνειρο που είδε η κόρη θύματος – «Μανούλα μου πόνεσες; …μια στιγμή μονάχα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤέμπη: Το συγκλονιστικό όνειρο που είδε η κόρη θύματος – «Μαμά πόνεσες; – Για μια στιγμή μονάχα»
Η αδερφή της νεκρής στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, Βασιλικής, Χρυσούλα Χλωρού μετέφερε ένα συγκλονιστικό όνειρο που είδε η κόρη του θύματος. Για ένα όνειρο που είδε η κόρη της αδερφής της, η οποία χάθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στον ΑΝΤ1 η αδερφή του θύματος, Χρυσούλα Χλωρού. Μεταφέροντας το όνειρο της ανιψιάς […]
Διαβάστε το στο irafina.gr