Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια»

11:06 - 29/03/2023

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έκανε γι’ αυτόν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν τον […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: Είναι κακόψυχος – Μου δημιουργεί απέχθεια

«Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες» είπε πρόσφατα ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφερόμενος στον παρουσιαστή του Ant1. Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήρθε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ στην οποία παραχώρησε δηλώσεις και κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Ο παρουσιαστής του Ant1 τόνισε ότι δεν τον αγγίζουν τα εν λόγω σχόλια καθώς πρόκειται για έναν κακόψυχο άνθρωπο. «Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη : «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του στη Late Night ζώνη του ANT1, ενώ απάντησε και στην κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. «To The 2Night Show είναι μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται απέναντι από πολύ δυνατά project. Φανταστείτε δε ότι πολλοί ήταν εκεί και […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια»

Στα αρνητικά σχόλια που έκανε γι’ αυτόν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας.Στα αρνητικά σχόλια που έκανε γι’ αυτόν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας.«Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ούτε καν.  Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξέσπασμα Αρναούτογλου κατά Τριανταφυλλίδη: Είναι κακόψυχος και μου δημιουργεί απέχθεια

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε πρόσφατα μέσα από αιχμηρές δηλώσεις, Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, λέγοντας ότι «δε θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες» Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχολίασε στην κάμερα του «Πρωινό μας», τις δηλώσεις Τριανταφυλλίδη. «To The 2Night Show είναι μια εκπομπή Το άρθρο Ξέσπασμα Αρναούτογλου κατά Τριανταφυλλίδη: Είναι κακόψυχος και μου δημιουργεί απέχθεια εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια»

«Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός» - Διαβάστε για ποιον το είπε

Διαβάστε το στο news.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια – Για ποιον το είπε

Είναι κακόψυχος, δεν λαμβάνω υπόψη μου την άποψή του, είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε πως «δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν κάποια καλή κουβέντα να πούνε και γενικά ψάχνουν το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια.»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξέσπασε κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη – “Είναι κακόψυχος και μου δημιουργεί απέχθεια”

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη με αφορμή τις δηλώσεις του δημοσιογράφου και κριτικού κινηματογράφου προς το πρόσωπό του. “Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες”, είχε πει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του. “To The 2Night Show […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξέσπασε κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη – “Είναι κακόψυχος και μου δημιουργεί απέχθεια” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Αρναούτογλου για Τριανταφυλλίδη: "Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια"

"Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει»

Στα αρνητικά σχόλια του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη προς το πρόσωπό του, απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον αγγίζουν όσα ανέφερε. Να θυμίσουμε ότι ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Συγκλονίζει η Μαριαγάπη Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου»

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Είναι ζευγάρι και στη ζωή;

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το Survivor έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»

Σαν ψέμα: Πόσα ψέματα μπορεί να πει ένας πατέρας για να διαφυλάξει την ευτυχία του παιδιού του;

Διονύσης Ατζαράκης για Χάρις Αλεξίου: «Η χιουμοριστική μας συνεργασία ήταν ιδέα του γιου της»

Αντώνης Αντωνίου: «Δεν νιώθω χορτασμένος από την καριέρα μου»