Κάρολος: Αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο πορτρέτο του ως βασιλιά [εικόνες]

11:42 - 29/03/2023

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκαλυπτήρια για το πρώτο επίσημο πορτρέτο του Καρόλου ως βασιλιά έγιναν στη Βρετανία. Στον πίνακα, ο βασιλιάς εμφανίζεται κομψός με το κοστούμι του, ενώ φορά και ένα βραχιόλι που του έδωσε ένας ιθαγενής του Αμαζονίου. Το πορτρέτο φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Αλάστερ Μπάρφορντ, ο οποίος είχε φτιάξει και το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ της […] Το άρθρο Κάρολος: Αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο πορτρέτο του ως βασιλιά [εικόνες] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου ως μονάρχης της Βρετανίας

Το φως της δημοσιότητας βλέπει το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου Γ’ της Βρετανίας, το οποίο δημιούργησε ο καλλιτέχνης Άλιστερ Μπάρφορντ (Alastair Barford) μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες και θα δημοσιευθεί σε περιοδικό λίγο πριν την τελετή στέψης στις 6 Μαΐου. Στο πρώτο αυτό επίσημο πορτρέτο, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ φοράει μπλε κοστούμι, λευκό ... Περισσότερα To άρθρο Στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου ως μονάρχης της Βρετανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου Γ’

Δημιουργός του ο Άλιστερ Μπάρφορντ

Διαβάστε το στο news.gr

Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου Γ’

Στη δημοσιότητα ήρθε το πρώτο πορτρέτο του βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, Καρόλου Γ’, το οποίο ολοκλήρωσε ο Άλιστερ Μπάρφορντ σε δύο μόλις εβδομάδες, που αποτελεί χρόνο «ρεκόρ» για ένα τέτοιο απαιτητικό έργο. Στο πορτρέτο αυτό, ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να φοράει μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο, ροζ γραβάτα, ενώ στο χέρι του φοράει ένα βραχιόλι που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κάρολος: To πρώτο επίσημο πορτρέτο του νέου βασιλιά

Το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου αναμένεται να αποτελέσει το εξώφυλλο του περιοδικού Illustrated Coronation Edition το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη Το πρώτο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου ζωγράφισε ο 35χρονoς Άλιστερ Μπάρφορντ. Ο ίδιος δημιουργός είχε ζωγραφίσει το 2015 και το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με την Daily Mailο ζωγράφος χρειάστηκε δύο εβδομάδες […] The post Κάρολος: To πρώτο επίσημο πορτρέτο του νέου βασιλιά appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Σοκ στην Κρήτη: Πυροβόλησε τον καλεσμένο του μετά απο παρεξήγηση

Φωνάζει ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη

Νίσυρος: 11 καταγγελίες κατά του αρχαιοφύλακα για ασέλγεια σε ανηλίκους – Αφορούν περιστατικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια

Ιαπωνία: Μικρά έργα τέχνης οι… δημόσιες τουαλέτες [εικόνες]

Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός – 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η «ΝΙΚΗ» καταδικάζει την επίθεση στη Δεληκάρη – Παραπέμπει προς διαγραφή την υποψήφιά της