Χάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου»
14:38 - 29/03/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα […]
The post Χάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: Είναι βαρύ φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου
Μετά από πολλή σκέψη ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Ο ηθοποιός κα σεναριογράφος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή ενώ παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο για έναν σύντροφο να ακολουθήσει και να δεχθεί το «βαρύ» του πρόγραμμα. «Δύο χρόνια έλειψα από την τηλεόραση και επέστρεψα μετά από πολλή σκέψη γιατί έχω μπει σε τελείως διαφορετική ρότα. Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη, όμως, ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Αντιμετωπίζομαι από τους συναδέλφους και τον κόσμο με απόλυτο σεβασμό. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωρισιμότητ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧάρης Ρώμας: Είναι βαρύ φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου
Χάρης Ρώμας: Μετά από πολλή σκέψη ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή ενώ παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο για έναν σύντροφο να ακολουθήσει και να […]
Το άρθρο Χάρης Ρώμας: Είναι βαρύ φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΧάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προσωπικά του.Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προσωπικά του.«Δύο χρόνια έλειψα από την τηλεόραση και επέστρεψα μετά από πολλή σκέψη γιατί έχω μπει σε τελείως διαφορετική ρότα. Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη, όμως, ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Αντιμετωπίζομαι από τους συναδέλφους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου»
Ο Χάρης Ρώμας για την τηλεοπτική του επιστροφή, την προσωπική του ζωή και την ενασχόλησή του με τα κοινά.
Διαβάστε το στο neolaia.grΧάρης Ρώμας: "Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου"
"Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΧάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου»
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την καριέρα του, την πολιτική του ενασχόληση και την προσωπική του ζωή. «Δύο χρόνια έλειψα από την τηλεόραση και επέστρεψε έπειτα από πολλή σκέψη και φόβο γιατί το μυαλό μου έχει μπει σε τελείως διαφορετική ρότα. Κάποιοι με αγαπάνε σαν καλλιτέχνη, όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή […]
The post Χάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr