Εμμανουήλ Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε: να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

15:26 - 29/03/2023

Ο Εμμανουήλ Καραλής ανήκει στη νέα γενιά πρωταθλητών που έχουν ξεχωρίσει στο άθλημά τους, δίπλα στον Μίλτο Τεντόγλου, τον Στέφανο […] The post Εμμανουήλ Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε: να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμμανουήλ Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει κάνει υπερήφανη την Ελλάδα με τα όσα έχει καταφέρει στο επί κοντώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Ο δρόμος για τον Εμμανουήλ Καραλή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, με τον 23χρονο πρωταθλητή να βιώνει τον ρατσισμό στην ... Περισσότερα To άρθρο Εμμανουήλ Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Για τον ρατσισμό μίλησε ο Εμμανουήλ Καραλής: Προπονητής μού έλεγε «να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Ο ρατσισμός είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και εξαίρεση, δυστυχώς, δεν αποτελεί η Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται και από όσα είπε ο Εμμανουήλ Καραλής για την αντιμετώπισε που είχε από προπονητή του πριν χρόνια, πριν τελικά γίνει καταγγελία και έρθει η καταδίκη από τα δικαστήρια. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ μίλησε στο περιδικό «OK» και τα όσα είπε δεν ήταν ευχάριστα, αφού θυμήθηκε τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν εξαιτίας ρατσιστικών συμπεριφορών. «Είμαι Έλληνας αλλά μαύρος. Στο σχολείο δεν υπήρχαν άλλοι μαύροι εκτός από εμένα και την αδελφή μου. Υπήρχαν κάποια παιδάκια στην Α’ Δημοτικού που μίλαγαν άσχημα, έλεγαν «τα μαυράκια». Όλα αυτά ξεκινούν απ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εμμανουήλ Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει κάνει υπερήφανη την Ελλάδα με τα όσα έχει καταφέρει στο επί κοντώ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εμμανουήλ Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε: να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Ο 23χρονος αθλητής του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Κάραλης, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.Ο 23χρονος αθλητής του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Κάραλης, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.«Είμαι Έλληνας αλλά μαύρος. Στο σχολείο δεν υπήρχαν άλλοι μαύροι, εκτός από εμένα και την αδελφή μου. Υπήρχαν κάποια παιδάκια στην Α’ Δημοτικού που μίλαγαν άσχημα, έλεγαν: τα μαυράκια. Όλα αυτά ξεκινούν από την οικογένεια. Αυτή ήταν η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εμμανουήλ Καραλής: «Προπονητής μου έλεγε: να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Ο Εμμανουήλ Καραλής ανήκει στη νέα γενιά πρωταθλητών που έχουν ξεχωρίσει στο άθλημά τους, δίπλα στον Μίλτο Τεντόγλου, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Εμμανουήλ Καραλής: «Ένας προπονητής μου έλεγε να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Εμμανουήλ Καραλής: «Ένας προπονητής μου έλεγε να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ» 29/03/2023 Ο δρόμος για τον Εμμανουήλ Καραλή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, με τον 23χρονο πρωταθλητή του στίβου να βιώνει τον ρατσισμό στην παιδική του ηλικία. «Είμαι Έλληνας αλλά μαύρος. Στο σχολείο δεν υπήρχαν άλλοι μαύροι, εκτός από εμένα και την αδελφή μου. Υπήρχαν κάποια παιδάκια στην Α’ Δημοτικού που μίλαγαν άσχημα, έλεγαν: τα μαυράκια. Όλα αυτά ξεκινούν από την οικογένεια. Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με τον ρατσισμό», εξομολογείται ο Εμμανουήλ Καραλής στο περιοδικό «OK!» «Στη συνέχεια, μπαίνοντας στον στίβο και κάνοντας επιδόσεις, υπήρχε ένας προπ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε: να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε παλαιότερα

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Καραλής: «Προπονητής μού έλεγε πως οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Τις ρατσιστικές πτυχές της κοινωνίας μας φώτισε για μια ακόμη φορά ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο δευτεραθλητής Ευρώπης στο επί κοντώ, μίλησε –όπως έχει κάνει και στο παρελθόν- για τον ρατσισμό που βίωσε τόσο στο σχολείο όσο και στον χώρο του αθλητισμού, αναφερόμενος ειδικά σε προπονητή του ο οποίος επέδειξε άκρως ρατσιστική συμπεριφορά. Αναλυτικά όσα είπε […] The post Καραλής: «Προπονητής μού έλεγε πως οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Εμμανουήλ Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ»

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει κάνει υπερήφανη την Ελλάδα με τα όσα έχει καταφέρει στο επί κοντώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Ο δρόμος για τον Εμμανουήλ Καραλή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, με τον 23χρονο πρωταθλητή να βιώνει τον ρατσισμό στην παιδική του […] The post Εμμανουήλ Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου, οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»