Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη - Τι αναμένεται να καταθέσει

07:14 - 30/03/2023

Στον ειδικό ανακριτή οδηγείται σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που αντιμετωπίζει κατηγορίες για το δυστύχημα στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ αντιμετωπίζει κατηγορίες συνυπαιτιότητας με τον σταθμάρχη που είχε βάρδια την ώρα του δυστυχήματος στα Τέμπη, και ο οποίος έχει προφυλακιστεί. Αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα το οποίο θα είναι 80 ... Περισσότερα To άρθρο Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη - Τι αναμένεται να καταθέσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στα Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ – Τι θα αναφέρει το υπόμνημα των 80 σελίδων

Τραγωδία στα Τέμπη: Στον ειδικό ανακριτή οδηγείται σήμερα, Πέμπτη (30/3) ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που αντιμετωπίζει κατηγορίες για το δυστύχημα στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ αντιμετωπίζει κατηγορίες συνυπαιτιότητας με τον σταθμάρχη που είχε βάρδια την ώρα του δυστυχήματος στα Τέμπη, και ο οποίος έχει προφυλακιστεί. Αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα […] Το άρθρο Τραγωδία στα Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ – Τι θα αναφέρει το υπόμνημα των 80 σελίδων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ – Τι αναμένεται να καταθέσει

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ αντιμετωπίζει κατηγορίες συνυπαιτιότητας με τον σταθμάρχη που είχε βάρδια την ώρα του δυστυχήματος στα Τέμπη, και ο οποίος έχει προφυλακιστεί. Αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα το οποίο θα είναι 80 σελίδων. Με την κατάθεση του επιθεωρητή κλείνει ο πρώτος κύκλος καταθέσεων των πιθανών συνυπευθύνων τους οποίους κάλεσε ο ανακριτής για κατάθεση. Υπενθυμίζεται πως ήδη […] The post Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ – Τι αναμένεται να καταθέσει appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Phillip Morris International: Ανησυχούν οι Ευρωπαίοι για τις επιπτώσεις του παράνομου εμπορίου καπνού και της φορολογίας

Όταν ο Τσίπρας συναντούσε τον Μπελέρη, στο παιχνίδι της ονοματολογίας και ο Κότσιρας, η έκθεση Λέττα που περνάει στο ντούκου, το βαρύ τίμημα της κλιματικής αλλαγής, η οικογένεια Τράμπ οργώνει τα Βαλκάνια και οι αριθμοί του Ελληνικού

Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής 3ος υποψήφιος – «Είμαι πολύ μπερδεμένος»

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 3-4(1-1 παράταση): Οι «μερένχες» θα πάρουν μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του

Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης και η Γεωργία παίρνουν μια πολύ σημαντική απόφαση

Στέφανος Κασσελάκης: Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ