Ο Νεϊμάρ έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ στο πόκερ

09:26 - 30/03/2023

Λίγες ώρες μετά την παραβίαση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Νεϊμάρ, δέχθηκε ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα. Αυτήν την φορά, ο διάσημος Βραζιλιάνος...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αντίδραση του Nεϊμάρ όταν έχασε στο πόκερ 1 εκατομμύριο ευρώ

Τις ώρες του στο πόκερ φαίνεται ότι περνάει ο τραυματισμένος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ και χθες, κατά τη διάρκεια live stream, έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο Globo Esporte. Ο 31χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου δεν φαίνεται ότι πήρε τη χασούρα του πολύ καλά και άρχισε να διακωμωδεί τον εαυτό του με ένα ψεύτικο κλάμα και ουρλιαχτά. Μάλιστα άρχισε να παίζει και μια παραλλαγή της μουσικής του Τιτανικού, που συχνά χρησιμοποιείται στα social media σε στιγμές λύπης ως meme. Ένας από τους συμπαίκτες του είπε ότι πήγε «από το ένα εκατομμύριο στο μηδέν μέσα σε 60 λεπτά», πριν ο Νεϊμάρ αστειευτεί και πει: «Θα το βάλω αυτό στο YouTube».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νεϊμάρ: Η viral αντίδρασή του όταν έχασε ένα εκατ. ευρώ στο πόκερ – Βίντεο

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες ο Νεϊμάρ και αυτή τη φορά ο λόγος δεν To άρθρο Νεϊμάρ: Η viral αντίδρασή του όταν έχασε ένα εκατ. ευρώ στο πόκερ – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ντέρτια για τον Νεϊμάρ: Έχασε ένα εκατ. ευρώ σε ηλεκτρονικό πόκερ

Λίγες ώρες μετά το χακάρισμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Νεϊμάρ, δέχθηκε ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ο Νεϊμάρ έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ στο πόκερ

Λίγες ώρες μετά την παραβίαση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Νεϊμάρ, δέχθηκε ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα. Αυτήν την φορά, ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλησε -όπως συχνά-πυκνά κάνει- να δοκιμάσει την τύχη του, όμως το [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ο Νεϊμάρ έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ στο πόκερ

Λίγες ώρες μετά την παραβίαση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Νεϊμάρ, δέχθηκε ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα. Αυτήν την φορά, ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλησε -όπως συχνά-πυκνά κάνει- να δοκιμάσει την τύχη του, όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Jornal das Noticias», ο Νεϊμάρ έχασε ένα εκατομμύριο […] The post Ο Νεϊμάρ έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ στο πόκερ appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Νεϊμάρ: Έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ στο πόκερ και έγινε viral! (video)

Λίγες ώρες μετά την παραβίαση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Νεϊμάρ, είδε την… τσέπη του να “πονάει”. Όπως συνηθίζει, ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός θέλησε να περάσει  την ώρα του παίζοντας διαδικτυακό πόκερ, όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Ο Νεϊμάρ έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ (!), παίζοντας πόκερ για περίπου μία ώρα. Μάλιστα, σε σχετικά […] The post Νεϊμάρ: Έχασε ένα εκατομμύριο ευρώ στο πόκερ και έγινε viral! (video) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο