Μητσοτάκης από Γέρακα: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα φτιαχτεί

11:44 - 30/03/2023

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράκτης στον Έβρο θα τελειώσει, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτης κατά την επίσκεψή του στον Γέρακα. Ο πρωθυπουργός σήκωσε τους τόνους απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την μεταναστευτική του πολιτική, σχολιάζοντας ότι πλέον η Ευρώπη και με παρέμβαση της Ελλάδας έχει καταλάβει την σημασία της […] Το άρθρο Μητσοτάκης από Γέρακα: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα φτιαχτεί εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης για τον φράχτη στον Εβρο: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, θα τελειώσει

«Θα έχω την ευκαιρία να υπογράψω την επέκταση του έργου του φράχτη που θωράκισε τον Έβρο και την πατρίδα από τις παράνομες μεταναστευτικές εισβολές», είπε από τον Γέρακα μιλώντας στους πολίτες.

Διαβάστε το στο in.gr

Μητσοτάκης για τον φράχτη στον Εβρο: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, θα τελειώσει

«Θα έχω την ευκαιρία να υπογράψω την επέκταση του έργου του φράχτη που θωράκισε τον Έβρο και την πατρίδα από τις παράνομες μεταναστευτικές εισβολές», είπε από τον Γέρακα μιλώντας στους πολίτες.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μητσοτάκης από Γέρακα: Ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Επίσκεψη στον Γέρακα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - Το μήνυμα για τον Εβρο

Διαβάστε το στο tovima

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί τον Δήμο Παλλήνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην κεντρική πλατεία του Γέρακα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί τον Δήμο Παλλήνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην κεντρική πλατεία του Γέρακα.Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί τον Δήμο Παλλήνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην κεντρική πλατεία του Γέρακα.«Ήθελα να βρεθώ σήμερα μαζί σας, είμαι καθ΄ οδόν προς τη Νέα Μάκρη όπου θα έχω σε λίγο την ευκαιρία να εγκαινιάσω το νέο κέντρο εκπαίδευσης της πυροσβεστικής. Και βέβαια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μητσοτάκης: Mε ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και χάιδεμα στα αντιμεταναστευτικά αντανακλαστικά του δεξιού ακροατηρίου από τον πρωθυπουργό. Στο φράχτη στον Έβρο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του την Πέμπτη το πρωί στο Δήμο Παλλήνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, πριν εγκαινιάσει το νέο Κέντρο […] The post Μητσοτάκης: Mε ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Εβρο θα τελειώσει

Στον Γέρακα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Νέα Μάκρη για τα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Ενόψει της επίσκεψής του στον Έβρο, ο κ. Μητσοτάκης καταφέρθηκε εναντίον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που «στήριξε τροπολογία με την οποία ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μην χρηματοδοτήσει τον φράχτη του Έβρου». The post Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσειvdounis Thu, 30/03/2023 - 12:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Εβρο θα τελειώσει

Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράκτης στον Εβρο θα τελειώσει, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτης κατά την επίσκεψή του στον Γέρακα. Ο πρωθυπουργός σήκωσε τους τόνους απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την μεταναστευτική του πολιτική, σχολιάζοντας ότι πλέον η Ευρώπη και με παρέμβαση της Ελλάδας έχει καταλάβει την σημασία της προστασίας Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Εβρο θα τελειώσει εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Παλλήνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην κεντρική πλατεία του Γέρακα. Στον χαιρετισμό του στους πολίτες, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον φράχτη στον Έβρο. Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μητσοτάκης από Γέρακα: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

«Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει μία μόνη πειστική πρόταση διακυβέρνησης και αυτή είναι η ισχυρή Νέα Δημοκρατία την επόμενη μέρα στο τιμόνι της χώρας»

Διαβάστε το στο news.gr

Μητσοτάκης από Γεράκα: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

«Να θυμόμαστε ποιοι είναι ακόμα απέναντι στην προσπάθεια να ασφαλίσουμε τα σύνορα» είπε από τον Γέρακα με αφορμή την τροπολογία Παπαδημούλη Το μήνυμα ότι «με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο  θα τελειώσει» έστειλε από τον Γέρακα όπου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ώρες μετά την υποστήριξη τροπολογίας από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί τον Δήμο Παλλήνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην κεντρική πλατεία του Γέρακα. «Ήθελα να βρεθώ σήμερα μαζί σας, είμαι καθ΄ οδόν προς τη Νέα Μάκρη όπου θα έχω σε λίγο την ευκαιρία να εγκαινιάσω το νέο κέντρο εκπαίδευσης της πυροσβεστικής. Και […] Κυρ. Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί τον Δήμο Παλλήνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην κεντρική πλατεία του Γέρακα. «Ήθελα να βρεθώ σήμερα μαζί σας, είμαι καθ΄ οδόν προς τη Νέα Μάκρη όπου [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μητσοτάκης από Γέρακα: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Το μήνυμα ότι «με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο  θα τελειώσει» έστειλε από τον Γέρακα όπου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μητσοτάκης από Γεράκα: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει -video

Στον Γέρακα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης o οποίος στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Νέα Μάκρη για τα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Στην ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους πολίτες ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει, σταθερά, τολμηρά, μπροστά με τη Νέα […]

Διαβάστε το στο evros24.gr

Μητσοτάκης από Γέρακα: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Η τοποθέτηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει την επέκταση και την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στον απόηχο της τροπολογίας που προώθησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, για να μπλοκάρει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση του έργου. Μιλώντας σε πολίτες στον Γέρακα ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αυριανή επίσκεψή του στον Έβρο λέγοντας: «θα έχω την ευκαιρία να […] The post Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη