My Style Rocks: Μύλος έγιναν Βασιλική, Αιμιλία και Όλγα – «Είναι φουλ κοροϊδία αυτό»

20:06 - 30/03/2023

Για μια ακόμα φορά… χτύπησαν κόκκινο οι εντάσεις στο My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου το απόγευμα της […] The post My Style Rocks: Μύλος έγιναν Βασιλική, Αιμιλία και Όλγα – «Είναι φουλ κοροϊδία αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks: «Βάζεις τεσσάρια στην… καραμπέιζικ Βασιλική, είναι φουλ κοροϊδία»

Για άλλη μια φορά οι εντάσεις από το My Style Rocks δεν έλειψαν, με την Emilia, την Όλγα και τη Βασιλική να γίνονται στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/3) άνω κάτω για τις βαθμολογίες και τις κλίκες. Πρωταγωνίστριες ήταν εκ νέου λοιπόν η Βασιλική Λιγνού, η Αιμιλία Vodos και η Όλγα Κοτλίδα με αφορμή το αλισβερίσι υψηλών βαθμολογιών των δύο πρώτων διαγωνιζομένων τις τελευταίες ημέρες. «Είναι δίκαιο βρε Emilia μου αυτό; Έχουμε δει look, βάζω και τα δικά μου μέσα, που τους βάζεις 2 και 1 και έρχεσαι να βάζεις τεσσάρια στην καραμπέιζικ Βασιλική! Δηλαδή είναι φουλ κοροϊδία αυτό». «Το καραμπέιζικ τι είναι, Όλγα; Για πες μας; Προχθές ήμουν σαφέστατη και τέλος! Τέλος! Δεν θα με ξαναπιάσεις στο στόμα σο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες»

Γιώργος Ματαράγκας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχα καταλάβει πολλά»

Ράκος ο Αντώνης Κανάκης για την απώλεια του φίλου του: «Ο εγκέφαλός μου αρνείται να το εμπεδώσει»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ξέφυγε και με χάλασε που έγινε το κουτσομπολίστικο… της Μακρυγιάννη για να βγάλουμε θέμα»

Γιώργος Παπαγεωργίου για τα social media: «Τότε κατάλαβα ότι πραγματικά εκεί έξω υπάρχει τρέλα»