Πρόγραμμα «σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για στεγαστικά δάνεια στο gov.gr
20:48 - 30/03/2023
Τα δικαιολογητικά, οι περιορισμοί και τα κριτήρια για το πρόγραμμα «Σπίτι μου».Ξεκινά τη Δευτέρα το πρόγραμμα «Σπίτι μου», που προβλέπει στεγαστικά δάνεια σε νέους, με τους δικαιούχους να μπορούν να επισκέπτονται τράπεζες ώστε να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες. Την αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του προγράμματος αναμένεται να γίνουν την Παρασκευή, 31 Μαρτίου. Το πρόγραμμα αφορά στη χορήγηση φθηνών στεγαστικών δανείων σε νέους, για την αγορά πρώτης κατοικίας με κρατική επιχορήγηση. Η ΔΥΠΑ θα συμμετέχει στον δανεισμό στο υψηλότερο ποσοστό, και η τράπεζα θα καλύπτει ένα μικρό μέρος του δανείου. Για αυτό
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρόγραμμα Σπίτι μου: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα δάνεια σε νέους [παραδείγματα]
Το πρόγραμμα Σπίτι μου αφορά 10.000 δικαιούχους και συμμετέχουν όλες οι συστημικές τράπεζες
Διαβάστε το στο Χατζηδάκης – Πρόγραμμα Σπίτι μου: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα δάνεια σε νέους
Το πρόγραμμα Σπίτι μου αφορά 10.000 δικαιούχους και συμμετέχουν όλες οι συστημικές τράπεζες
Διαβάστε το στο tanea.grΣπίτι μου: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα δάνεια σε νέους
Το πρόγραμμα Σπίτι μου αφορά 10.000 δικαιούχους και συμμετέχουν όλες οι συστημικές τράπεζες - Δείτε παραδείγματα.
Διαβάστε το στο tovimaΠρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινά η διαδικασία για τα χαμηλότοκα δάνεια – Οι δικαιούχοι
Η υποβολή των αιτήσεων για τα χαμηλότοκα δάνεια από το Πρόγραμμα «Σπίτι μου» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Απριλίου. Οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για να κριθεί η κατ’ αρχήν επιλεξιμότητά τους σε κάποια από τις τράπεζες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Τις λεπτομέρειες του προγράμματος παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος. «Η στεγαστική πολιτική στην Ελλάδα ξεκινάει με πέντε προγράμματα. Το πρώτο, το πρόγραμμα σπίτι μου για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους ξεκινά τη Δευτέρα με επιτόκιο στο 1/4 του κανονικού επιτοκίου για τα στεγαστικά δάνεια» είπε ο κ. Χατζηδάκης. Το πρόγρα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑπό τη Δευτέρα οι αιτήσεις για στεγαστικά δάνεια σε νέους
Ξεκινά, από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, η υποβολή αιτήσεων στις τράπεζες από νέους και νέα ζευγάρια για χορήγηση άτοκων ή χαμηλότοκων δανείων, με επιτόκιο που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο του κανονικού επιτοκίου της αγοράς, για απόκτηση πρώτης κατοικίας. Μέσω του προγράμματος, περισσότεροι από 10.000 ωφελούμενοι μπορούν, εντός του έτους, να αποκτήσουν ιδιόκτητη κατοικία, με […]
Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για στεγαστικά δάνεια σε νέους on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr«Σπίτι μου»: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους
Από τη Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις προς τις τράπεζες για το πρόγραμμα «Σπίτι μου» που αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους ηλικίας 25 έως 39 ετών για αγορά ακινήτων 75τμ έως 150 τμ με αξία έως 200.000 ευρώ. [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΠρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους - Κριτήρια & δικαιούχοι
Ξεκινά από τις 3 Απριλίου το πρόγραμμα "Σπίτι μου", όταν και θα ανοίξουν οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους ηλικίας από 25 ετών έως 39 ετών. Οι προϋποθέσεις, τα παραδείγματα και το όριο αξίας των ακινήτων.
Διαβάστε το στο fosonline.gr«Σπίτι μου»: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους
Την παρουσίαση του προγράμματος έκαναν την Πρασκευή ο ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣπίτι μου: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους
Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» ξεκινά τη Δευτέρα και αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους ηλικίας 25 έως 39 ετών. Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος. Η υποβολή των αιτήσεων για τα χαμηλότοκα δάνεια αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Απριλίου. Οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις […]
The post Σπίτι μου: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr