Στελίνι: «Δεν αλλάζει η σχέση μου με τον Κόντε»

23:42 - 30/03/2023

Στελίνι: «Δεν αλλάζει η σχέση μου με τον Κόντε» 30/03/2023 Ο Αντόνιο Κόντε έλυσε τη συνεργασία του με την Τότεναμ, μετά από μία άκρως θυελλώδη σχέση που έζησαν οι δύο πλευρές, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να επιμένει πάντως... ιταλικά και να αποφασίζει να αναβαθμίσει σε ρόλο πρώτου προπονητή της τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Κρίστιαν Στελίνι. Εκείνος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα των «σπιρουνιών» και δεν έκρυψε τόσο τη στενοχώρια του για την αλλαγή που έγινε μέσα στη σεζόν όσο και την υπερηφάνεια του για το ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη των διοικούντων. "Αισθάνομαι θλιμμένος επειδή όταν υπάρχει μία αλλαγή μέσα στη σεζό

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλοπ: «Δεν αλλάζει τα πλάνα μου η απουσία του Χάαλαντ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τόνισε πως δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα του η απουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Κλοπ : «Δεν αλλάζει τα πλάνα μου η απουσία του Χάαλαντ»

Με ένα μεγάλο ντέρμπι ξεκινάει ξανά η δράση στην Premier League, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής. Οι «Πολίτες» είναι πολύ πιθανό να έχουν μία σημαντική απουσία, αφού ο Έρλινγκ Χάαλαντ αντιμετωπίζει τραυματισμό και μάλλον δεν θα αγωνιστεί. Παρόλα αυτά, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η ενδεχόμενη απουσία του […] The post Κλοπ : «Δεν αλλάζει τα πλάνα μου η απουσία του Χάαλαντ» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»