Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά – «Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη»

09:06 - 31/03/2023

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι κράτησαν την To άρθρο Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά – «Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ: Έγιναν ξανά γονείς - Υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

«Ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους υπό άκρα μυστικότητα

«Έχουμε τόνους αγάπης να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά», δήλωσε χαρούμενος ο μπαμπάς

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Χάρης Χριστόπουλος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά: Κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, σε μια εγκυμοσύνη που την κράτησαν κρυφή και τους 9 μήνες. Τρία σχεδόν χρόνια από τον ερχομό του πρώτου γιου τους καλοσώρισαν και τον δεύτερο όπως είπε ο φωτογράφος στο Happy Day. «Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσουμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ το Θεό, όλα πήγαν τόσο σωστά. Έχουμε τόνους αγάπης να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος. «Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν πιο δύσκολη» είπε ο μαιευτήρας Στέφανος Χάνδακας.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Anita Brand – Χάρης Χριστόπουλος: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά χωρίς να το μάθει κανείς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Χάρης Χριστόπουλος καθώς πριν από λίγες ώρες η σύζυγός του, Anita Brand έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Παρόλο που όλοι οι δημοσιογράφοι στα Μέσα γνωρίζαμε για την εγκυμοσύνη της Anita Brand κανείς δεν το αποκάλυψε καθώς το ζευγάρι δεν το επιθυμούσε. Ωστόσο το πρωί της Παρασκεύης, η Σταματίνα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Γονείς για δεύτερη φορά – «Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη» – Την κράτησαν κρυφή για 9 μήνες

O Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους αλλά κράτησαν την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα media. O Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους αλλά κράτησαν την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα media. Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. «Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

Αποκάλυψη για μία εγκυμοσύνη που δεν μάθαμε ποτέ έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της Παρασκευής. Όπως […] The post Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ που έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη από τα ΜΜΕ και την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair […] The post Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Απέκτησαν και δεύτερο παιδί

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ απέκτησαν και δεύτερο παιδί χωρίς να το μάθει κανείς. Μάλιστα, πήγαιναν στον γιατρό... μεταμφιεσμένοι.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Χριστόπουλος – Μπραντ: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

Χριστόπουλος: O γνωστός φωτογράφος και η σύζυγος του, Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά υπό άκρα μυστικότητα  Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι κράτησαν την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα media. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ The post Χριστόπουλος – Μπραντ: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έγιναν ξανά γονείς!

Ο Χάρης Χριστοπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Η εγκυμοσύνη της make up artist έμεινε κρυφή επί 9 μήνες. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το Happy Day κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους. Περισσότερα σε λίγο… The post Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έγιναν ξανά γονείς! appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»