Σπίτι μου: Εδώ όλες οι πληροφορίες για το στεγαστικό δάνειο για νέους

14:12 - 31/03/2023

Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα «Σπίτι μου», που δίνει στεγαστικό δάνειο σε νέους με χαμηλό επιτόκιο. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για να κάνετε ερωτήσεις.Σύντομα ανοίγουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Σπίτι μου», που χορηγεί στεγαστικά δάνεια για νέους, με χαμηλό ή και καθόλου επιτόκιο. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος ανέφερε: «Από Δευτέρα μπορούν οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στις τράπεζες για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι». Η πρώτη φάση της διαδικασίας θα είναι αυτή της προέγκρισης, κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν αίτηση στην τράπεζα που επιθυμούν, η οποία θα κρίνει την επιλεξιμότητά τους από το πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα «Σπίτι Μου» συμμετέχο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους

Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, ξεκινούν οι αιτήσεις για τη χορήγηση χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν...

Διαβάστε το στο Zougla

«Σπίτι μου»: Οδηγός με 24 ερωτήσεις- απαντήσεις για το πρόγραμμα χορήγησης δανείων σε νέους

Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα χορήγησης χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων σε νέους και νέα ζευγάρια παρέχει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μέσα από 24 ερωτήσεις και απαντήσεις...

Διαβάστε το στο Zougla

Πρόγραμμα Σπίτι μου: 24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια [πίνακες]

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να αρχίσουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Σπίτι μου

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Σπίτι μου»: 24 ερωτήσεις – απαντήσεις για τα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια [πίνακες]

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να αρχίσουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Σπίτι μου

Διαβάστε το στο tovima

«Σπίτι μου»: Στην τελική ευθεία -Αντίστροφη μέτρηση για τα στεγαστικά δάνεια σε νέους

Εκδόθηκε η πρόσκληση προς τις τράπεζεςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά