Ρώσος ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή

14:36 - 31/03/2023

Ο Ρώσος ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε σοκ στους θεατές και έκανε τον γύρο του κόσμου. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός, όπως καταγγέλλει, πως η διοίκηση του θεάτρου που εργάζεται προσπάθησε να τον υποχρεώσει σε παραίτηση κάνοντας bullying σε βάρος του και παρακρατώντας τον μισθό του, στάθηκε στη μέση της σκηνής και έκοψε τις φλέβες του. «Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε ο Ρώσος ηθοποιός και έκοψε τις φλέβες του. «Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκ στη Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του κατά τη διάρκεια παράστασης

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν οι θεατές μίας παράστασης στο θέατρο Ulan-Ude στη Ρωσία, όταν ο ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ έκοψε τις φλέβες του ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή. Η κίνησή του έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας αφού, όπως είπε ο ίδιος, η διοίκηση του θεάτρου τον καταπιέζει και απέλυσε την σύζυγό του. «Όλους τους τελευταίους […] Το άρθρο Σοκ στη Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του κατά τη διάρκεια παράστασης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σοκαριστικό βίντεο: Ρώσος ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους θεατές

«Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου». Για ποιον λόγο προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση ο ηθοποιός. Προσοχή, σκληρές εικόνες.Εμβρόντητοι έμειναν οι θεατές παράστασης στην πόλη Ουλάν Ουντέ της ανατολικής Σιβηρίας, όταν ο ρώσος ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή. Ειδικότερα, ο ηθοποιός προχώρησε στην κίνηση αυτή για να διαμαρτυρηθεί γιατί -όπως καταγγέλλει- η διοίκηση του θεάτρου προσπάθησε να τον εξωθήσει σε παραίτηση, κάνοντας bullying σε βάρος του και παρακρατώντας τον μισθό του. «Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε ο ρώσος ηθοποιός και στη συνέχεια άρχισε να κόβει τις φλέβες του, με τους θεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι. «Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν ν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή – «Πάγωσαν» οι θεατές

Σόκαρε τους πάντες ηθοποιός στη Ρωσία ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας παράστασης έκοψε τις φλέβες του θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του Άναυδοι έμειναν οι θεατές στο θέατρο του Ulan-Ude στη Ρωσία όταν κατά τη διάρκεια μιας παράστασης ο ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ, έκοψε τις φλέβες του σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όπως είπε η διοίκηση […] The post Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή – «Πάγωσαν» οι θεατές appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ μαζί στην καταπολέμηση της «τοξικότητας» που σχετίζεται με τραγωδίες

Η αφρικανική σκόνη καλύπτει την Αθήνα, πώς θα κινηθεί – Τα τερτίπια της Άνοιξης τις επόμενες ημέρες

2+1 Laptop που αξίζουν της προσοχής σου

Νέες ταινίες της εβδομάδας: «Αδέσποτα κορμιά» και «Χίμαιρα» θα σας στείλουν στο σίνεμα

Χάος στον Ισημερινό μετά τη νέα εξέγερση στη φυλακή από όπου απέδρασε αρχηγός ισχυρής συμμορίας

Αγόρασε σπίτι στο διαδίκτυο σε τιμή ευκαιρίας και… μέσα δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος