#Σιβηρία

Ποιός είναι ο νέος «βασιλιάς της ζούγκλας» σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη

el.gr
Ο αφρικανικός ελέφαντας είναι το πιο σκληρό ζώο του πλανήτη, νικώντας ακόμη και μια άγρια τίγρη της Σιβηρίας σε μια προσομοίωση μάχης. Το άρθρο Ποιός είναι ο νέος «βασιλιάς της ζούγκλας» σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
20:09 21/04/2024

Ξυπνάμε τους αρχαίους «ιούς ζόμπι» της Σιβηρίας 

myvolos.net
Αρχαίοι ιοί βρίσκονται θαμμένοι για δεκάδες χιλιάδες ή ακόμη και εκατομμύρια χρόνια στους «αιώνιους πάγους» της Σιβηρίας. Υπό κανονικές συνθήκες θα έμεναν για πάντα εκεί. Οχι πλέον όμως, καθώς οι θερμοκρασίες στην Αρκτική ανεβαίνουν έως και τέσσερις φορές ταχύτερα από τον υπόλοιπο πλανήτη. Κι έτσι, αυτό το ανέγγιχτο εδώ και χιλιετίες παχύ στρώμα πάγου, γνωστό […]
13:46 16/03/2024

Λεγεώνα της Ελευθερίας: Νέες επιθέσεις στην περιφέρεια Κουρσκ – «Πυρπολήσαμε αποθήκες πυρομαχικών του Πούτιν» [vid]

onalert.gr
Κάποιες ώρες πριν μέλος που φέρεται να ανήκει στη Λεγεώνα της Ελευθερίας, αλλά και στο λεγόμενο «Τάγμα της Σιβηρίας», μια παρεμφερή οργάνωση που αντιτίθεται στον Βλάντιμιρ Πούτιν, προειδοποιούσε τους κατοίκους των περιφερειών Μπέλγκοροντ και Κουρσκ πως επίκεινται επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους, καλώντας τους να εκκενώσουν τα χωριά τους. The post Λεγεώνα της Ελευθερίας: Νέες επιθέσεις στην περιφέρεια Κουρσκ – «Πυρπολήσαμε αποθήκες πυρομαχικών του Πούτιν» [vid] appeared first on OnAlert.
14:28 14/03/2024

Ρωσία: Η Μόσχα λέει ότι απώθησε απόπειρες διείσδυσης από την Ουκρανία

news.gr
Η «Λεγεώνα για την Ελευθερία της Ρωσίας» και το «Τάγμα Σιβηρίας» ανακοίνωσαν στις σελίδες τους στο Telegram ότι εξαπέλυσαν επιθέσεις στη Ρωσία από την Ουκρανία
13:37 12/03/2024

Ουκρανία: Ομάδες Ρώσων εθελοντών έκαναν επιδρομές σε στόχους εντός ρωσικής επικράτειας [vids]

onalert.gr
Η Λεγεώνα για την Ελευθερία της Ρωσίας και το Τάγμα Σιβηρίας ανακοίνωσαν στις σελίδες τους στο Telegram ότι εξαπέλυσαν επιθέσεις στη Ρωσία από την Ουκρανία. The post Ουκρανία: Ομάδες Ρώσων εθελοντών έκαναν επιδρομές σε στόχους εντός ρωσικής επικράτειας [vids] appeared first on OnAlert.
11:28 12/03/2024

Ναβάλνι: «Αν με σκοτώσουν δεν θα αλλάξει τίποτα» – Η αδημοσίευτη και προφητική συνέντευξη

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης που πέθανε ξαφνικά σε φυλακή στη Σιβηρία τον Φεβρουάριο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πίστευε ότι ο θάνατός του δεν θα άλλαζε τίποτα στη μάχη που έδινε στη Ρωσία, και ότι πολλοί άλλοι ήταν έτοιμοι να πάρουν τη θέση του. Το παραπάνω απόσπασμα περιέχεται σε βίντεο μιας συνέντευξης που […] Το άρθρο Ναβάλνι: «Αν με σκοτώσουν δεν θα αλλάξει τίποτα» – Η αδημοσίευτη και προφητική συνέντευξη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 06/03/2024

Βλαντίμιρ Καρά-Μουρζά: Ένας «Ναβάλνι Νο2» κατά του Πούτιν στη Ρωσία;

in.gr
Φυλακισμένος αντιφρονών σε «ποινική αποικία» της Σιβηρίας, ο 42χρονος Ρωσο-Βρετανός υπήκοος είναι πλέον ο πιο υψηλού προφίλ κρατούμενος στη Ρωσία μετά τον θάνατο Ναβάλνι
06:00 04/03/2024

«Ο Αλεξέι Ναβάλνι σκοτώθηκε από γροθιά στην καρδιά, αφού πρώτα πάγωσαν το σώμα του»

Newsique.gr
Σύμφωνα με έναν ακτιβιστή, ο Αλεξέι Ναβάλνι πιθανότατα έχασε τη ζωή του από μια γροθιά στην καρδιά, μετά από πολλές ώρες έκθεσης στο κρύο, σε θερμοκρασίες που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τους -27 βαθμούς Κελσίου. Ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης πέθανε την Παρασκευή σε φυλακή της Σιβηρίας, γεγονός που προκάλεσε την κατακραυγή του πολιτικού […] Το άρθρο «Ο Αλεξέι Ναβάλνι σκοτώθηκε από γροθιά στην καρδιά, αφού πρώτα πάγωσαν το σώμα του» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
13:58 21/02/2024

Η Κόλαση υπήρξε – στη Σιβηρία

protagon.gr
Καμία άλλη περιοχή της ρωσικής επικράτειας δεν έχει ταυτιστεί στο φαντασιακό των ίδιων των Ρώσων, αλλά και των ανθρώπων της Δύσης, με την εξορία, τον θάνατο ή την επιβίωση όσο η Σιβηρία. Ο θάνατος του Αλεξέι Ναβάλνι είναι ο τελευταίος σταθμός στο μεγάλο μαρτυρολόγιο που περιλαμβάνει ορισμένους από τους κορυφαίους δημιουργούς και τα σημαντικότερα έργα τους The post Η Κόλαση υπήρξε – στη Σιβηρία appeared first on Protagon.gr.
20:10 20/02/2024

Δορυφόρος θα πέσει αύριο στη Γη

Gazzetta
O εν λόγω δορυφόρος έχει βάρος όσο έξι τίγρεις Σιβηρίας.
10:00 20/02/2024

Ναβάλνι: Σε νοσοκομείο στη βόρεια Σιβηρία η σορός του, οι συγγενείς δεν έχουν ακόμα πρόσβαση, γράφει ανεξάρτητο ρωσικό μέσο

ProtoThema.gr
Η Novaya Gazeta είπε ότι η πηγή της, εργαζόμενος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που δεν κατονομάζεται, ανέφερε ότι είδε μπλε σημάδια στη σορό του αντιφρονούντα
21:00 18/02/2024

Μυστήριο με τη σορό του Αλεξέι Ναβάλνι

tilegrafimanews.gr
Παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αλεξέι Ναβάλνι, σφοδρού επικριτή του Κρεμλίνου και του Βλαντιμίρ Πούτιν. Δυτικοί ηγέτες καταφέρονται εναντίον του Ρώσου προέδρου, τον οποίο θεωρούν «ηθικό αυτουργό», και καλούν τη Ρωσία να λογοδοτήσει. Άλλωστε, φαίνεται ότι υπάρχουν πλέον ενδείξεις ότι ο θάνατος του Ναβάλνι δεν είναι τυχαίος ή αιφνίδιος, όπως θέλει να τον παρουσιάσει το Κρεμλίνο, και η μεγαλύτερη ίσως ένδειξη είναι ότι η σορός του αντιφρονούντα έχει εξαφανιστεί. Οι δικηγόροι και η μητέρα του, που βρίσκονται στην περιοχή στη Σιβηρία, λένε ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν τη σορό. Πήγαν στο νεκροτομείο όπου τους είχαν πει ότι βρίσκεται, αλλά δεν ήταν κανένας. Πήγαν στη
08:46 18/02/2024

Αλεξέι Ναβάλνι: Ο μυστηριώδης θάνατός του στη Σιβηρία… (video)

sportstonoto.gr
Αλεξέι Ναβάλνι: Ο μυστηριώδης θάνατος, η οργή της Δύσης και η αντίδραση του Κρεμλίνου Αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης και σφοδρού επικριτή του Βλάντιμιρ Πούτιν. Η ενημέρωση αναφέρει ότι ένιωσε αδιαθεσία μετά από βόλτα, ενώ παγκόσμιοι ηγέτες και Ρώσοι ακτιβιστές της αντιπολίτευσης άρχισαν με ανακοινώσεις […]
19:46 16/02/2024

ΕΕ: «Η Αλβανία δεν είναι Σιβηρία», λέει ο Έντι Ράμα για την υπόθεση Μπελέρη

onalert.gr
Φανερά ενοχλημένος με ερώτηση εκπροσώπου της κοινωνίας των πολιτών από την Ελλάδα για την υπόθεση Μπελέρη, εμφανίστηκε Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα. The post ΕΕ: «Η Αλβανία δεν είναι Σιβηρία», λέει ο Έντι Ράμα για την υπόθεση Μπελέρη appeared first on OnAlert.
19:28 15/02/2024

Ο Έντι Ράμα ενοχλήθηκε με ερώτηση για τον Φρέντι Μπελέρη: Η Αλβανία δεν είναι Σιβηρία

Newsit
Δήλωση Έντι Ράμα για τον Φρέντι Μπελέρη στην Ολομέλεια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και κοινωνικής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας δεν έκρυψε την ενόχλησή του με ερώτηση για τον φυλακισμένο εκλεγμένο δήμαρχο της Χειμάρρας. Κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα έδειξε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Έντι Ράμα ενοχλήθηκε με ερώτηση για τον Φρέντι Μπελέρη: Η Αλβανία δεν είναι Σιβηρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 15/02/2024

Ο Ρώσος αντιφρονών Καρά-Μουρζά μεταφέρθηκε σε κελί απομόνωσης σε νέα φυλακή στη Σιβηρία

news.gr
Έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 25 ετών για προδοσία και άλλες κατηγορίες τις οποίες αρνείται
16:37 30/01/2024

Ιοί ζόμπι στη Σιβηρία θα μπορούσαν να εξαπολύσουν μια τρομακτική νέα πανδημία, προειδοποιούν επιστήμονες

iatropedia.gr
Η υπερθέρμανση του πλανήτη απειλεί να απελευθερώσει ιούς που βρίσκονταν παγωμένοι για χιλιάδες χρόνια στους παγετώνες The post Ιοί ζόμπι στη Σιβηρία θα μπορούσαν να εξαπολύσουν μια τρομακτική νέα πανδημία, προειδοποιούν επιστήμονες appeared first on Iatropedia.
11:09 21/01/2024

Σιβηρία: Μαραθωνοδρόμος τερμάτισε «κατεψυγμένος» σε θερμοκρασία -54,9 C

fosonline.gr
Στο χωριό Οϊμιάκον της Σιβηρίας, με θερμοκρασίες κάτω από τους μείον 50 βαθμούς πραγματοποιήθηκε Μαραθώνιος αγώνας, ωστόσο δεν πήγαν όλα και τόσο καλά, καθώς ο νικητής παραλίγο να εγκαταλείψει τον αγώνα λόγω περαιτέρω πτώσης της ήδη χαμηλής θερμοκρασίας!
10:46 17/01/2024

Φρούριο 8.000 ετών που ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία (Photos)

lykavitos.gr
Οι αρχαιολόγοι έκαναν μια πρωτοποριακή ανακάλυψη σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Σιβηρίας. Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν φρούριο περίπου 8.000 ετών που χτίστηκε από κυνηγούς και συλλέκτες.
03:17 15/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load