Νίκος Μουτσινάς: «Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί και να κάνω» – Χαμός στο πλατό

16:28 - 31/03/2023

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την επικαιρότητα με τον τηλεοπτικό καβγά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και στην Θεοδώρα Τζάκρη κι όσους […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί και να κάνω» – Χαμός στο πλατό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Τα «γυρίζει» για το επαγγελματικό του μέλλον – «Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί και να κάνω»

Πολλά είχαν γραφτεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και οι φήμες πως δεν θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες την ερχόμενη σεζόν είχαν φουντώσει για τα καλά καθώς το συμβόλαιο του με τον ΣΚΑΪ λήγει τη φετινή σεζόν. Ο παρουσιαστής θέλησε, πριν λίγες μέρες να βάλει τέλος στην παραφιλολογία και τις φήμες και μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» έκανε γνωστό πως την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στον «αέρα» τονίζοντας πως επιθυμεί να ξεκουραστεί. Τώρα όμως, ήρθε μια νέα ατάκα του να ρίξει… λάδι στη φωτιά. Το μεσημέρι της Παρασκευής (31/03), ο Νίκος Μουτσινάς μέσα στο «Καλό μεσημεράκι» σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα και βρήκε αφορμή να αναφερθεί στο τηλεοπτικό του μέλλο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Λέμε ότι δεν θα κάνω τηλεόραση και μπορεί να κάνω, δεν ξέρεις»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε για μια ακόμη φορά μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» την τηλεοπτική επικαιρότητα. Ο παρουσιαστής τότε πέρασε σε μία δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, που προκάλεσε χαμό στο πλατό! «Ο Σκανδαλίδης; ΠΑΣΟΚ; Δεν τον νοιάζει, λέει δεν θα βγούμε. Χαλαρώστε ρε παιδιά. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ, τι να πω; Ανατροπάρα. Ο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί και να κάνω» – Χαμός στο πλατό

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την επικαιρότητα με τον τηλεοπτικό καβγά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και στην Θεοδώρα Τζάκρη κι όσους παρευρίσκονταν εκεί. Με αφορμή αυτό το γεγονός πέρασε σε μία δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, που προκάλεσε χαμό στο πλατό με χειροκροτήματα κι επευφημίες.Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την επικαιρότητα με τον τηλεοπτικό καβγά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και στην Θεοδώρα Τζάκρη κι όσους παρευρίσκονταν εκεί. Με αφορμή αυτό το γεγονός πέρασε σε μία δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, που προκάλεσε χαμό στο πλατό με χειροκροτήματα κι επευφημίες.«Ο Σκανδαλίδης; ΠΑΣΟΚ; Δεν τον νοιάζει, λέει δεν θα βγούμε. Χαλαρώστε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί και να κάνω»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε για ακόμη μια φορά μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» την τηλεοπτική επικαιρότητα. To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί και να κάνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση, αλλά μπορεί και να κάνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Νίκος Μουτσινάς προέβη σε μία δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, που προκάλεσε χαμό στο πλατό με χειροκροτήματα κι επευφημίες.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί και να κάνω"

"Το αφήνω εδώ να υπάρχει σαν απόσπασμα, αν κάνω να πω ότι το είχα πει γιατί το έχω πει πολλές φορές"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Είπα δε θα κάνω τηλεόραση αλλά τελικά ίσως και να κάνω»

Ανοιχτό να βρεθεί με άλλο project στην τηλεόραση τη νέα χρονιά άφησε ο Νίκος Μουτσινάς. The post Νίκος Μουτσινάς: «Είπα δε θα κάνω τηλεόραση αλλά τελικά ίσως και να κάνω» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»