My Style Rocks: Τα πήρε η Παπαγεωργίου – «Δεν συνεννοούμαστε, δεν θέλω να μου απαντήσεις»
19:56 - 31/03/2023
Στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε για μια ακόμα φορά, το απόγευμα της Πέμπτης, η […]
The post My Style Rocks: Τα πήρε η Παπαγεωργίου – «Δεν συνεννοούμαστε, δεν θέλω να μου απαντήσεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
My Style Rocks: Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Όλγα: Δεν συνεννοούμαστε, δεν θέλω να μου απαντήσεις
«Εγώ αυτή τη στιγμή δεν ανοίγω μια κουβέντα, δεν σε ρωτάω κάτι, δεν περιμένω να μου απαντήσεις» είπε σε αυστηρό τόνο η κριτής
Διαβάστε το στο My Style Rocks: Η Όλγα «άναψε τα λαμπάκια» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – «Δεν συνεννοούμαστε, δεν σε ρωτάω κάτι και δεν θέλω να μου απαντήσεις»
Στην πασαρέλα του «My Style Rocks» με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε την παρασκευή (31/3) η Όλγα Κοτλιδά με μοναδικό στόχο, ασφαλώς, να εντυπωσιάσει κριτές και συμπαίκτριες με την ενδυματολογική της επιλογή. Κάτι που, όμως, δεν κατόρθωσε όπως φάνηκε ειδικά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Όλγα στο κόνσεπτ της πήγαινε στο πρώτο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο σε έκθεση καλλιτεχνών. Ειδικότερα, η εντυπωσιακή κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ τόνισε χαρακτηριστικά πως «σήμερα νομίζω ότι γυρίσαμε πάλι στην παλιά Όλγα που ναι μεν σκέφτεσαι πάρα πολύ τα looks και δημιουργείς ωραίες εικόνες, ίσως πιο φωτογραφικές όμως και όχι τόσο στιλιστικά σωστές. Είναι αυτή η εικόνα πάρα πολύ μπερδεμένη. Είν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMy Style Rocks: Ο εκνευρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με διαγωνιζόμενη «Δεν δεν θέλω να μου απαντήσεις»
Το My Style Rocks επέστρεψε με νέο επεισόδιο το απόγευμα της Παρασκευής 31/3 μέσα από τη
To άρθρο My Style Rocks: Ο εκνευρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με διαγωνιζόμενη «Δεν δεν θέλω να μου απαντήσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grMy Style Rocks: H ενόχληση της Ηλιάνας – «Δεν συνεννοούμαστε, δεν θέλω να μου απαντήσεις»
«Σήμερα νομίζω ότι γυρίσαμε πάλι στην παλιά Όλγα»
Διαβάστε το στο neolaia.gr