Κρήτη - Οικογενειακή φίλη λυράρη: Ανθρωπόμορφο τέρας - Δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι οι συγγενείς
14:36 - 01/04/2023
Νέα στοιχεία για τον λυράρη της Κρήτης. Όσα είπε οικογενειακή φίλη.Το δρόμο για τη φυλακή πήρε λυράρης στην Κρήτη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο. Ένα 24ωρο μετά την προφυλάκισή του οικογενειακή φίλη του λυράρη μιλά στο Mega για τον 66χρονο, χαρακτηρίζοντάς τον «ανθρωπόμορφο τέρας». «Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε και δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι. Πραγματικά δεν ξέρω τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι είναι καλός», είπε στην αρχή και συμπλήρωσε: «Ήταν ήσυχος. Δεν πηγαίνει το μυαλό κάποιου σε κάτι τέτοιο κανενός μας. Έχουμε πάθει όλοι σοκ όντως πραγματικό σοκ. Σαν καλλιτέχνης δεν είναι και ο σούπερ καλλιτέχνης. Έπαιζε εκεί τώρα μία λύρα. Αυτό πο
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οικογενειακή φίλη λυράρη: Ανθρωπόμορφο τέρας – Δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι οι συγγενείς
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε λυράρης στην Κρήτη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο. Ένα 24ωρο μετά την προφυλάκισή του οικογενειακή φίλη του λυράρη μιλά στο Mega για τον 66χρονο, χαρακτηρίζοντάς τον «ανθρωπόμορφο τέρας». «Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε και δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι. Πραγματικά δεν ξέρω τι ανθρωπόμορφο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr