Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου ήταν απών, όποτε ερχόταν σπίτι χτύπαγε την μάνα μου»
22:16 - 01/04/2023
Την Ρούλα Κορομηλά συνάντησε η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να προσφέρει ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό […]
The post Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου ήταν απών, όποτε ερχόταν σπίτι χτύπαγε την μάνα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου ήταν απών, όποτε ερχόταν σπίτι χτύπαγε τη μάνα μου»
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο Σπίτι με το Mega για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια
Διαβάστε το στο Άντζελα Δημητρίου: Ο πατέρας μου ήταν απών, όποτε ερχόταν σπίτι χτύπαγε την μάνα μου
Την Ρούλα Κορομηλά συνάντησε η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να προσφέρει ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Σπίτι με το MEGA. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην παρουσιάστρια για τα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της. Ειδικότερα, η Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε πως «ο πατέρας μου ήταν απών. Από οχτώ χρονών, που ήμουν, ο πατέρας μου ήταν απών. Έλεγε πάντα «θα έρθω να σας δω», δεν ερχόταν ή ερχόταν και έκανε διάφορες φασαρίες γιατί είχε πρόβλημα υγείας. Όποτε ερχόταν στο σπίτι, μία θα χτύπαγε την μάνα μου και μία θα έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου όποτε ερχόταν σπίτι χτύπαγε τη μάνα μου»
Την Ρούλα Κορομηλά συνάντησε η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να προσφέρει ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή «Σπίτι με το Mega». Η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού κατά τη διάρκεια της εκπομπής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην παρουσιάστρια για τα παιδικά της χρόνια καθώς και τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΆντζελα Δημητρίου: Ο πατέρας μου όποτε ερχόταν σπίτι χτύπαγε τη μάνα μου – Κλείστηκε στο Δαφνί
Η γνωστή και μη εξαιρετέα Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με την Ρούλα Κορομηλά.Η γνωστή και μη εξαιρετέα Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με την Ρούλα Κορομηλά.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην παρουσιάστρια για τα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της. Ειδικότερα, η Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε πως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆντζελα Δημητρίου: "Ο πατέρας μου ήταν απών, όποτε ερχόταν σπίτι χτύπαγε την μάνα μου"
"Εγώ ήμουν μικρή και φοβόμουν πάρα πολύ, πιο πολύ για την μάνα μου που ήθελα να προστατεύσω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr