Κουλιεράκης: «Θα μας έχει διαβάσει η ΑΕΚ αλλά...»
23:24 - 01/04/2023
Κουλιεράκης: «Θα μας έχει διαβάσει η ΑΕΚ αλλά...»
01/04/2023
Στα σημεία που θα κριθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που αναφέρθηκε και στην απουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου από τον πάγκο.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε: «Μετά το ματς με τον Άρη πήγα στην Εθνική, είχα το μυαλό μου εκεί, δεν κατάφερα να την βοηθήσω δυστυχώς, αλλά τώρα είμαι υγιής και είμαι έτοιμος για αύριο».
Για την διακοπή και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Σίγουρα η διακοπή θα μας έκανε καλά να ξεκουραστούμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε κάνει καλά ματς και είμαστε έτοιμοι για αύριο. Σκεφτό
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κουλιεράκης: «Η ΑΕΚ θα μας έχει διαβάσει καλύτερα όμως εμείς θα είμαστε έτοιμοι»
Για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ.
Διαβάστε το στο Κουλιεράκης: «Μας έχει διαβάσει η ΑΕΚ, αλλά με συγκέντρωση θα πάρουμε τη νίκη»
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή (2/4, 19.30).
Διαβάστε το στο fosonline.grΚουλιεράκης: «Η ΑΕΚ θα μας έχει διαβάσει, είμαστε όμως αποφασιμένοι»
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν το κομβικό ντέρμπι με την ΑΕΚ, τόνισε πως άπαντες στην ομάδα περιμένουν το ματς με μεγάλη ανυπομονησία.
Διαβάστε το στο pagenews.gr