Κατερίνα Ζαρίφη για Λιάγκα: «Σαν παρουσιαστής δεν είναι του γούστου μου»
11:52 - 02/04/2023
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία απάντησε για Μουτσινά, Αρναούτογλου, […]
The post Κατερίνα Ζαρίφη για Λιάγκα: «Σαν παρουσιαστής δεν είναι του γούστου μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν είναι του γούστου μου ο Λιάγκας»
Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για τα επαγγελματικά της βήματα και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Ζαρίφη: Σαν παρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι του γούστου μου
Για ορισμένους παρουσιαστές που βρίσκονται στην ελληνική τηλεόραση μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. «Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στην κριτική επιτροπή του Fame Story, δεν πιστεύω ότι θα είναι σκληρός. Αυτό το πράγμα που η μία εκπομπή απαντά στην άλλη πρέπει να σταματήσει. Ο Αρναούτογλου είναι στους 3 κορυφαίους παρουσιαστές στην Ελλάδα. Όταν λέω τσαλάκωμα, εννοώ να δείξει ποιος είναι χωρίς να κρύβεται πίσω από το κοστούμι του», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είπα ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι κακός παρουσιαστής, είπα ότι είναι πολύ καλός, αλλά όχι του γούστου μου. Αυ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Ζαρίφη: Σαν παρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι του γούστου μου
«Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στην κριτική επιτροπή του Fame Story»
Διαβάστε το στο news.grΖαρίφη για Λιάγκα: "Σαν παρουσιαστής δεν είναι του γούστου μου"
"Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στην κριτική επιτροπή του Fame Story, δεν πιστεύω ότι θα είναι σκληρός"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr