Σεργουλόπουλος: Με ρώτησε ο γιος μου «μπαμπά γιατί οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να δείχνουν το στήθος τους;» και δεν ήξερα τι να του απαντήσω

21:14 - 02/04/2023

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» Τζένη Μελιτά βρέθηκαν στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου «Δυο στη 1», στην ΕΡΤ, την Κυριακή (02/04).Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» Τζένη Μελιτά βρέθηκαν στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου «Δυο στη 1», στην ΕΡΤ, την Κυριακή (02/04).Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον μικρό του γιο και τις ερωτήσεις που τον εντυπωσιάζουν από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεργουλόπουλος: Ο γιος μου ρώτησε γιατί οι γυναίκες δεν κάνει να δείχνουν το στήθος τους και δεν ήξερα τι να απαντήσω

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Σεργουλόπουλος: «Ο γιός μου με ρώτησε γιατί οι γυναίκες δεν δείχνουν το στήθος τους»

Σεργουλόπουλος: «Δεν ήξερα τι να του απαντήσω, είναι αλήθεια. Τι να πω τώρα; Για ποιο λόγο δεν πρέπει οι γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους δημοσίως ενώ οι άνδρες μπορούν; Από που να πιάσω;».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας