Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή»
22:44 - 02/04/2023
Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη, την Κυριακή, με […]
The post Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή μου στη δίκη Φιλιππίδη άλλαξε όλη μου η ζωή»
«Εύχομαι να ζω την κάθε ημέρα που περνάει και να είμαι παρούσα», δήλωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή μου στη δίκη Φιλιππίδη άλλαξε όλη μου η ζωή»
Η Λένα Δροσάκη μίλησε για την κατάθεση της στο δικαστήριο και την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛένα Δροσάκη: Μετά την κατάθεσή στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή
Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη, την Κυριακή, με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Τέχνης. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να μοιραστεί την δική της προσωπική εμπειρία στα πλαίσια του ελληνικού κινήματος metoo. Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω την απόφαση να μιλήσω δημόσια και νομίζω πως δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Όταν όμως κοιτάζω τον γιο μου, τον Αναστάση και λέω ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και εκείνος τι σημαίνει αξιοπρέπεια και σεβασμός, όφειλα να αντιμετωπίσω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛένα Δροσάκη: «Μετά τη δική μου κατάθεση στο δικαστήριο, εγώ αισθάνομαι ελεύθερη»
Η Λένα Δροσάκη με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Τέχνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1». Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να μοιραστεί τη δική της προσωπική εμπειρία στo πλαίσιo του ελληνικού κινήματος metoo. «Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω την […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΛένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή μου στη δίκη Φιλιππίδη άλλαξε όλη μου η ζωή»
Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την δημοσιογράφο
To άρθρο Λένα Δροσάκη: «Μετά την κατάθεσή μου στη δίκη Φιλιππίδη άλλαξε όλη μου η ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr