#Λένα Δροσάκη

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Τα γεγονότα της δεκαετίας του 2000 και ο αντίκτυπός του μέσα από μια σατυρική παράσταση

ProtoThema.gr
Στον «Άτλα της δεκαετίας του 2000» πρωταγωνιστούν οι Λένα Δροσάκη και Βίκυ Παπαδοπούλου
19:00 24/04/2024

Λένα Δροσάκη: «Δεν ήξερα πως κινείται το σύστημα, οπότε έλεγα ότι αφού ήμασταν μαζί τώρα πρέπει να πω γιατί δεν είμαστε μαζί»

tlife.gr
Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ» το πρωί του Σαββάτου. Η αγαπημένη To άρθρο Λένα Δροσάκη: «Δεν ήξερα πως κινείται το σύστημα, οπότε έλεγα ότι αφού ήμασταν μαζί τώρα πρέπει να πω γιατί δεν είμαστε μαζί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Λένα Δροσάκη στο Στούντιο 4: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό μου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»

tlife.gr
Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση To άρθρο Λένα Δροσάκη στο Στούντιο 4: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό μου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 04/04/2024

Λένα Δροσάκη: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο με το Μπουρδούμη και τη νέα της ζωή

eleftherostypos.gr
Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life και στη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα με την ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για τις αλλαγές στη ζωή της μετά το διαζύγιο, που πήρε με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να μην είναι πια μαζί στη ζωή, ωστόσο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Αναστάση, ο οποίος […] Το άρθρο Λένα Δροσάκη: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο με το Μπουρδούμη και τη νέα της ζωή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 31/03/2024

Η Λένα Δροσάκη δυσκολεύτηκε να βρει τις ισορροπίες μετά τη γέννα όμως τώρα είναι καλύτερα από ποτέ

queen.gr
Η Λένα Δροσάκη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την εγκυμοσύνη και τη νέα της καθημερινότητα. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τον μικρό Αναστάση.Περισσότερα...
22:09 21/03/2024

Λένα Δροσάκη: «Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη, είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο»

tlife.gr
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Ελένη» και την Φωτεινή Λασπά. Η To άρθρο Λένα Δροσάκη: «Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη, είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 21/03/2024

Μπήκε η άνοιξη, βγήκαν οι μαρινιέρες: Η Λένα Δροσάκη τη συνδύασε με mini φούστα και flats

queen.gr
Ένα look αλά γαλλικά από τη Λένα Δροσάκη με το πιπο διαχρονικό top.Περισσότερα...
15:09 08/03/2024

Λένα Δροσάκη: “Αν είσαι λεσβία θέλω να μου το πεις και θα σε στηρίξω, μου είπε”

sinidisi.gr
“Ρωτώ συχνά τον εαυτό μου αν θα πρέπει να εμπλακώ σε αυτό το κομμάτι ή πως να ωθήσω τον γιο μου να ακούσει εκείνος τι θέλει” τονίζει η Λένα Δροσάκη. Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Λένα Δροσάκη: “Αν είσαι λεσβία θέλω να μου το πεις και θα σε στηρίξω, μου είπε”
14:09 25/01/2024

Λένα Δροσάκη: «Στην σειρά ‘Ο πρώτος από εμάς’ καταλαβαίνεις πως το ‘τώρα’ έχει σημασία» (vid)

monopoli.gr
Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στην οποία πρωταγωνιστεί και όσα έχουν «μετακινηθεί» μέσα της.
11:53 25/01/2024

Λένα Δροσάκη: «Μερικές φορές η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη»

neolaia.gr
Όσα είπε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
10:47 25/01/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον χωρισμό Δροσάκη – Μπουρδούμη: «Δεν περνάτε τίποτα απ’ αυτά που περνούσαμε εμείς»

tlife.gr
Καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Λένα Δροσάκη. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον χωρισμό Δροσάκη – Μπουρδούμη: «Δεν περνάτε τίποτα απ’ αυτά που περνούσαμε εμείς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 25/01/2024

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Είμαστε σε ένα καινούριο πλαίσιο»

zappit.gr
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και για την θεατρική παράσταση […] The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Είμαστε σε ένα καινούριο πλαίσιο» appeared first on Zappit.
17:00 14/01/2024

Λένα Δροσάκη: Ο έρωτας και η προσωπική της ζωή - «Περνάω καλά»

thebest.gr
Η Λένα Δροσάκη σε δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμρες μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία.
02:00 30/11/2023

Λένα Δροσάκη: Σε αμηχανία η ηθοποιός – «Δε θέλω να απαντήσω κάτι τέτοιο τώρα»

tlife.gr
Τη Λένα Δροσάκη με τη συμπρωταγωνίστριά της, Βίβιαν Κοντομάρη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή τους To άρθρο Λένα Δροσάκη: Σε αμηχανία η ηθοποιός – «Δε θέλω να απαντήσω κάτι τέτοιο τώρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 28/11/2023

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη: «Συμβουλευτήκαμε ψυχολόγο»

in.gr
Αποκάλυψε πως συμβουλεύτηκαν παιδοψυχολόγο για τον γιο τους, Αναστάση.
11:00 17/11/2023

«Μας συγκίνησες Άλκη»: Ο χρόνος λιγοστεύει στο «Πρώτος από εμάς» και το κοινό δεν το άντεξε

queen.gr
Η Λένα Δροσάκη αποδεικνύεται ξανά το τρολ της σειράς την ίδια στιγμή που ο Άλκης στο «Πρώτος από εμάς» δίνει τον αγώνα της ζωής του. Περισσότερα...
07:09 26/10/2023

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αντίδραση on camera όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε έναν νέο έρωτα στη ζωή του

govastileto.gr
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού. Ο γνωστός ηθοποιός σε χθεσινοβραδινή του έξοδο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού αλλά και για τον έρωτα. «Ποτέ δεν ξέρεις […]
18:00 11/10/2023

Μπουρδούμης για το διαζύγιο με την Λένα Δροσάκη

thebest.gr
Στην περίοδο που το διαζύγιό του με τη Λένα Δροσάκη ήταν το πρώτο θέμα σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε.
22:00 07/09/2023

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με τους συμπρωταγωνιστές της νέας σειράς «Ο πρώτος από εμάς»

govastileto.gr
Η νέα δραματική κομεντί του ΑΝΤ1 που είναι γεμάτη συναίσθημα, ονομάζεται «Ο πρώτος από εμάς» και ήδη από τα τρέιλερ οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία την πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Ο Μάριος Αθανασίου, η Λένα Δροσάκη, η Βίβιαν Κοντομάρη, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνουν συνεχώς γυρίσματα […]
22:00 07/09/2023

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη: «Δεν έδινα τροφή γι’ αυτό, δεν ήταν εύκολο»

tlife.gr
Μετά από ένα φορτωμένο επαγγελματικά καλοκαίρι, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και μίλησε για To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη: «Δεν έδινα τροφή γι’ αυτό, δεν ήταν εύκολο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 07/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load