Σακίρα: To τελεταίο αντίο στη Βαρκελώνη - «Ένα ευχαριστώ σε όσους μου στέγνωσαν τα δάκρυα»
08:52 - 03/04/2023
Η Σακίρα εγκατέλειψε τη Βαρκελώνη καθώς αναζητά μια νέα ζωή στο Μαϊάμι με τα παιδιά της μετά τον καταστροφικό χωρισμό…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
To τελευταίο αντίο της Σακίρα στη Βαρκελώνη: «Ένα ευχαριστώ σε όσους μου στέγνωσαν τα δάκρυα»
Η Σακίρα εγκατέλειψε τη Βαρκελώνη, αναζητώντας μια νέα ζωή στο Μαϊάμι με τα παιδιά της μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ. Ολο το παρασκήνιο της αποχώρησης και το «αντίο» στους θαυμαστές της.
Διαβάστε το στο Σακίρα: To τελεταίο αντίο στη Βαρκελώνη – «Ένα ευχαριστώ σε όσους μου στέγνωσαν τα δάκρυα»
Η Σακίρα εγκατέλειψε τη Βαρκελώνη καθώς αναζητά μια νέα ζωή στο Μαϊάμι με τα παιδιά της μετά τον καταστροφικό χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ Η Σακίρα μπήκε στο Instagram την Κυριακή (2/3) για να αποχαιρετήσει τη Βαρκελώνη, εγκαινιάζοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή της με τα παιδιά και τους γονείς της, μετά τον χωρισμό της […]
The post Σακίρα: To τελεταίο αντίο στη Βαρκελώνη – «Ένα ευχαριστώ σε όσους μου στέγνωσαν τα δάκρυα» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr