Χριστίνα Μαραγκόζη: «Έγραφαν ότι ήρθε ο Αντώνης στο σπίτι και με έπιασε με τον άντρα μου»

13:42 - 03/04/2023

Δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα έκανε η Χριστίνα Μαραγκόζη. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, σε ένα διάλειμμα από το Σαββατιάτικο […] The post Χριστίνα Μαραγκόζη: «Έγραφαν ότι ήρθε ο Αντώνης στο σπίτι και με έπιασε με τον άντρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μαραγκόζη: «Έγραφαν ότι ήρθε ο Αντώνης Βαρδής στο σπίτι και με έπιασε με τον άντρα μου»

Για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει διαβάσει ποτέ για τον εαυτό της μίλησε η Χριστίνα Μαραγκόζη, η οποία βρέθηκε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.Για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει διαβάσει ποτέ για τον εαυτό της μίλησε η Χριστίνα Μαραγκόζη, η οποία βρέθηκε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.«Είχε κάνει κάποιος ένα στόρι παλιά με τον Αντώνη (Βαρδή) κι εμένα που είχα χωρίσει και με τον άντρα μου τον Θάνο… ότι ήρθε στο σπίτι και χτύπησε την πόρτα, με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο