#Χριστίνα Μαραγκόζη

Χριστίνα Μαραγκόζη: Θα πάθετε πλάκα με την κούκλα κόρη της

onsports.gr
Η Χριστίνα Μαραγκόζη δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της κούκλας κόρης…
11:17 22/02/2024

Χριστίνα Μαραγκόζη: Η κόρη της, Εβίτα την απόλαυσε επί σκηνής – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο Γιώργος Μαργαρίτης το Σαββατοκύριακο επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα και έκαναν την To άρθρο Χριστίνα Μαραγκόζη: Η κόρη της, Εβίτα την απόλαυσε επί σκηνής – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 11/12/2023

Χριστίνα Μαραγκόζη: Φωτογραφήθηκε με την 20χρονη κόρη της Εβίτα στην πρεμιέρα της με τον Γιώργο Μαργαρίτη

govastileto.gr
Η Χριστίνα Μαραγκόζη έκανε πρεμιέρα έκανε το Σαββατοκύριακο στις βραδινές εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Γραμμές» με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ στο κοινό είχε και τη μεγαλύτερη θαυμάστριά της, την κόρης της. Η κόρη της Χριστίνα Μαραγκόζη Εβίτα Αϊβαλιώτη πήγε στην πρεμιέρα που έκανε η μητέρα της με […]
18:00 11/12/2023

Γιώργος Μαργαρίτης: Η ερώτηση δημοσιογράφου που προκάλεσε την αντίδρασή του

eretikos.gr
Ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Χριστίνα Μαραγκόζη με αφορμή τη φετινή τους συνεργασία, μίλησαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης ο Γιώργος Μαργαρίτης αντέδρασε με ερώτηση που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο. Μιλώντας για τη συνεργασία με τον γιο του, Κωνσταντίνο, ο Γιώργος Μαργαρίτης ανέφερε ότι: «Κανονικά αυτή θα πρέπει να είναι […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
13:58 08/12/2023

Ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Χριστίνα Μαραγκόζη από 9 Δεκεμβρίου στις Γραμμές

irafina.gr
Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει στις Γραμμές, σε ένα χώρο που έχει αφήσει το στίγμα του με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και τις καταπληκτικές βραδιές! Στη σκηνή έρχεται για να τον συναντήσει μία από τις πιο μαγευτικές γυναικείες φωνές του λαϊκού τραγουδιού η Χριστίνα Μαραγκόζη. Ο Γιώργος Μαργαρίτης, απρόβλεπτος και γνήσιος ταυτόχρονα, […]
00:46 08/12/2023

Fame Story: Η Χριστίνα Μαραγκόζη στην Ακαδημία – Οι αντιδράσεις των σπουδαστών

okmag.gr
Η καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια, Χριστίνα Μαραγκόζη μπήκε στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές και να κάνει πρόβα με την Άννα το τραγούδι της, που θα ερμηνεύσει στο αυριανό Live 10/11. «Δεν ξέρω αν με ξέρετε, είμαι η Χριστίνα Μαραγκόζη, τραγουδάω άπειρα χρόνια, έχω κάνει αρκετά μεγάλη δισκογραφία. Ήμουν παντρεμένη με […] The post Fame Story: Η Χριστίνα Μαραγκόζη στην Ακαδημία – Οι αντιδράσεις των σπουδαστών appeared first on OK! Magazine.
00:58 10/11/2023

Fame Story: Μπαίνει στην Ακαδημία η Χριστίνα Μαραγκόζη!

okmag.gr
Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής και για ακόμη μία εβδομάδα ο Δημήτρης Κλειδάς δυσκολεύεται. Ο Τίτος Λαχανάς και η Αριστέα Αλεξανδράκη έρχονται πιο κοντά, μετά από αρκετό διάστημα, που είχαν απομακρυνθεί. Η Μέγκαν μπαίνει στην αίθουσα χορού και τους βλέπει να παίζουν με ένα τόπι. […] The post Fame Story: Μπαίνει στην Ακαδημία η Χριστίνα Μαραγκόζη! appeared first on OK! Magazine.
17:58 09/11/2023

Καλλιστώ Βαρδή: Απαντά πρώτη φορά για τη Φιλοθέη Μωβ - «Είχε μία τρομακτική άρνηση να πάμε τον πατέρα μου σε νοσοκομείο»

ProtoThema.gr
Η κόρη του Γιάννη Βαρδή μίλησε πρώτη φορά για τον πατέρα της, τη Φιλοθέη Μωβ, αλλά και τη Χριστίνα Μαραγκόζη
16:00 24/09/2023

Στάθης Αγγελόπουλος: Παίρνει θέση υπέρ του Γιάννη Βαρδή για τη Χριστίνα Μαραγκόζη – «Είναι δικό του θέμα»

zappit.gr
Στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ρωτήθηκε για […] The post Στάθης Αγγελόπουλος: Παίρνει θέση υπέρ του Γιάννη Βαρδή για τη Χριστίνα Μαραγκόζη – «Είναι δικό του θέμα» appeared first on Zappit.
20:00 18/09/2023

Γιάννης Βαρδής και Φιλοθέη Μωβ σε κόντρα χωρίς τέλος για τον Αντώνη Βαρδή

Newsit
«Δεν θέλω να την ξαναδώ μπροστά μου, την απεχθάνομαι» δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής, με τη Φιλοθέη Μωβ να του απαντά. Δήλωση για όσα ακούγονται έκανε και η πρώην σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, Χριστίνα Μαραγκόζη. Η Φιλοθέη Μωβ, τελευταία σύζυγός του Αντώνη Βαρδή, είχε δηλώσει ότι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δεν ήθελε να γίνει η συναυλία. Η ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Βαρδής και Φιλοθέη Μωβ σε κόντρα χωρίς τέλος για τον Αντώνη Βαρδή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 15/09/2023

Ο Γιάννης Βαρδής απαντά στη Φιλοθέη Μωβ και τη Χριστίνα Μαραγκόζη

govastileto.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο  η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», η οποία ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη, Αντώνη Βαρδή. Στη φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τον τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια» τραγούδησαν οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, […]
13:00 13/09/2023

Χριστίνα Μαραγκόζη: Eξέφρασε το παράπονό της για τη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή

okmag.gr
Στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε η Χριστίνα Μαραγκόζη εκφράζοντας το παράπονό της που δεν καλέστηκε στη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή. Η πρώην σύζυγος του εκλιπόντα τραγουδιστή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της που δεν βρέθηκε ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τίμησαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr The post Χριστίνα Μαραγκόζη: Eξέφρασε το παράπονό της για τη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή appeared first on OK! Magazine.
22:58 12/09/2023

Μαργαρίτης και Μαραγκόζη στην πλατεία Κυπαρισσίας

eleftheriaonline.gr
  Συναυλία με το Γιώργο Μαργαρίτη και τη Χριστίνα Μαραγκόζη διοργανώνει ο Δήμος Τριφυλίας το Σάββατο 29 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Η απόφαση πάρθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου που ενέκρινε τη σχετική δαπάνη ύψους 23.374 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Χαρακτηριστικά όπως τονίστηκε στην εισήγηση: «Ο Δήμος Τριφυλίας στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες του δήμου θα πραγματοποιήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Αποτελεί στόχο και επιδίωξη οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις να προσελκύσουν πέρα από τους πολίτες του δήμου μας, επισκέπτες απ’ όλη την Περιφέρεια, προβάλλοντας το δήμο μας. Για τον λόγο αυτό διοργανώνεται μουσική συναυλία μ
21:46 20/07/2023

Χριστίνα Μαραγκόζη: Δύσκολες στιγμές για την τραγουδίστρια – Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

instyle.gr
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Χριστίνα Μαραγκόζη, καθώς η μητέρα της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατά σφιχτά το χέρι της μανούλας της, που είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι. “Μανούλα μου”, έγραψε […] The post Χριστίνα Μαραγκόζη: Δύσκολες στιγμές για την τραγουδίστρια – Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της appeared first on InStyle.
15:46 15/07/2023

J2US: Συγκίνησαν με την ερμηνεία τους ο Νίκος Κοκλώνης και η Χριστίνα Μαραγκόζη στον τελικό του σόου

okmag.gr
Ο μεγάλος τελικός του J2US έφτασε και ο Νίκος Κοκλώνης, έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν και το ντουέτο του με την Χριστίνα Μαραγκόζη. Οι δυο τους ανέβηκαν στην σκηνή και συγκίνησαν με την ερμηνεία τους. Ο παραγωγός και παρουσιαστής τραγούδησε στο πλευρό της μεγάλης ερμηνεύτριας το «Θα προχωράμε μαζί» το οποίο είχε τραγουδήσει με […] The post J2US: Συγκίνησαν με την ερμηνεία τους ο Νίκος Κοκλώνης και η Χριστίνα Μαραγκόζη στον τελικό του σόου appeared first on OK! Magazine.
23:58 08/07/2023

J2US: Αποχώρησαν Φοίβος Παπαδάκης και Χριστίνα Μαραγκόζη - Έρχεται secret concept

NewsBomb
J2US: Δια στόματος Νίκου Κοκλώνη ανακοινώθηκε το ζευγάρι το οποίο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το επόμενο live του J2US και αυτό είναι ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη.
02:26 28/05/2023

J2US: Σε νέα ώρα απόψε το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι θα δούμε

ieidiseis.gr
Εννέα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αποψινό (27/05) live του «J2US».To «J2US» αρχίζει, από απόψε (27/05), μια ώρα αργότερα στον ALPHA, δηλαδή στις 21:00. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα άκρως εντυπωσιακό σόου που θα ανεβάσει τον πήχη της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο. Από την πλευρά της, η λαμπερή κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, έχει δύσκολο έργο καθώς τα 9 ζευγάρια του «J2US», ύστερα από μία εβδομάδα ξεκούρασης, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας χαρίσουν άλλο ένα live που θα τα έχει όλα – εκρηκτικές
11:58 27/05/2023

Καίτη Γκρέυ: Η επίσκεψη από τον κομμωτή των επωνύμων στο σπίτι της! Βίντεο

okmag.gr
Η Καίτη Γκρέυ ζει τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια πρόσφατη επίσκεψη στο σπίτι της ήταν η αφορμή για να δούμε μια σπάνια φωτογραφία από το σπίτι της σπουδαίας λαϊκής τραγουδίστριας. Την επισκέφτηκε η συνάδελφός της, Χριστίνα Μαραγκόζη μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε αυτή τη […] The post Καίτη Γκρέυ: Η επίσκεψη από τον κομμωτή των επωνύμων στο σπίτι της! Βίντεο appeared first on OK! Magazine.
19:24 18/05/2023

Καίτη Γκρέυ: Σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό! Τα δάκρυα στη συνάντηση με την Χριστίνα Μαραγκόζη

okmag.gr
Η Καίτη Γκρέυ είναι μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες που πέρασαν από την Ελλάδα. Έχει τραγουδήσει επιτυχίες των καλύτερων συνθετών ενώ υπήρξε τη δεκαετία του ΄60, μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες στα νυχτερινά κέντρα. Τα τελευταία χρόνια περνά το χρόνο της στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη και όπως έχει αποκαλύψει ο δημοσιογράφος […] The post Καίτη Γκρέυ: Σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό! Τα δάκρυα στη συνάντηση με την Χριστίνα Μαραγκόζη appeared first on OK! Magazine.
16:28 12/05/2023

J2US – Άφωνος ο Νίκος Κοκλώνης με τον Φοίβο Παπαδάκη: «Είσαι κίνδυνος»

zappit.gr
Ένας διαφορετικός, πιο… λαϊκός Φοίβος Παπαδάκης ανέβηκε στη σκηνή του J2US μαζί με την παρτενέρ του, Χριστίνα Μαραγκόζη το βράδυ […] The post J2US – Άφωνος ο Νίκος Κοκλώνης με τον Φοίβο Παπαδάκη: «Είσαι κίνδυνος» appeared first on Zappit.
22:48 06/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load